Atalanta mod Juventus i Serie A runde 25 – optakt, odds og spilfiduser

Med begge hold på jagt efter en placering i top 4, kæmpes der om vigtige point, når Atalanta tager imod Juventus den kommende søndag.

Atalanta lægger beslag på placeringen som nummer 5 i Serie A med 43 point for deres første 23 kampe. Differencen til Juventus er 2 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 4 i tabellen for 24 kampe.

Motivationen bør være på plads hos Atalanta, som kan overhale Juventus i stillingen den kommende søndag med en sejr. Det vil gæsterne selvfølgelig være lige så motiverede for at forhindre, så en spændende duel bør være i vente på Gewiss Stadium.

Atalanta har før opgøret på søndag et anstændigt gennemsnit på 1.8 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 18 mål samtidig med, at de indkasserede 11 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.1 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 5 gange.

Juventus kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.8 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på søndag. De lavede selv 18 garn i takt med, at de måtte finde sig i 5 mål imod. Det giver et snit på 0.5 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 7 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Atalanta v Juventus.

  • Atalanta scorede i 17 af deres seneste 19 hjemmekampe
  • Atalanta har ikke tabt 5 af 6 af deres seneste kampe
  • Atalanta har ikke vundet deres seneste 3 kampe
  • Juventus har ikke tabt 12 af 13 af deres seneste kampe
  • Juventus vandt 3 af 4 af deres seneste kampe
  • Atalanta har har ikke vundet i 32 af 34 seneste kampe mod Juventus
  • Atalanta har scoret imod i 33 af de senest 35 kampe mod Juventus
  • Atalanta har scorede i 10 af de senest 11 kampe mod Juventus
  • Atalanta har har ikke tabt i 8 af 10 seneste kampe mod Juventus
  • I 6 ud af 8 seneste Atalanta hjemmekampe mod Juventus var antallet af mål over 2.5

Form Atalanta mod Juventus

Atalanta håber på frisk start.

Atalanta har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 0-0 mod Lazio, hvorefter de mod Cagliari tabte 2-1. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Fiorentina, der vandt 3-2.

Juventus i fantastisk form.

Juventus er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 0-0 mod AC Milan, før de bankede Verona med 2-0. Senest blev Sassuolo nedlagt i en 2-1 sejr.

Atalanta v Juventus Indbyrdes historik

Atalanta formåede at holde buret rent i deres seneste opgør mod Juventus i Serie A. I begge løb de også med tre point, da de vandt 1-0 i November 2021 og 1-0 i April 2021. Atalanta går ind til opgøret med en historik mod Juventus, der siger 2-6-2 for deres seneste 10 kampe i Serie A. I de foregående 10 kampe mellem Atalanta og Juventus bød 5 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 7 af de 10 kampe.

Stilling i Serie A

Tabellen i Serie A giver os et overblik over, hvordan Atalanta og Juventus hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 25. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på søndag på Gewiss Stadium i vente.

Flere mål i vente

Hold øje med Duvan Zapata når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 3 gange i seks kampe for Atalanta, mens sæsontotalen læser 9 kasser lige nu.

Dusan Vlahovic har stået det rette sted 3 gange i seks kampe for Juventus, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 18 mål.