Atalanta og Milan kan spænde ben for hinanden i Champions League jagt

Både Atalanta og AC Milan vil forsøge at konsolidere deres position i stillingen, når de den kommende søndag brager sammen på Gewiss Stadium. Atalanta indtager en 2. plads med 78 point efter 37 kampe. AC Milan har 76 point og er på en 3. plads i tabellen.

Atalanta er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i Serie A til AC Milan, når de to rivaler skal op imod hinanden på søndag.

Atalanta på fortsat vinderkurs.

Atalanta er i godt humør, eftersom de seneste uger har indbragt et godkendt udbytte på 13 point ud af 18 mulige. I Atalantas 3 sidste kampe har de været igennem en 2-0 sejr mod Benevento,
dernæst fulgte en en dramatisk 4-3 sejr mod Genoa, mens de senest tabte 2-1 til Juventus.

Atalanta har hjemme taget 5 sejre i de seneste 6 kampe siden marts. De vil uden tvivl være stærkt opsatte på, at lægge endnu flere point til totalen på søndag.

AC Milan vanskelige at nedbryde.

AC Milan har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. Deres seneste tre kampe gav først AC Milan en 3-0 sejr mod Juventus, herefter fulgte en 7-0 sejr mod Torino, mens de i den seneste kamp delte point i en 0-0 uafgjort kamp mod Cagliari.

Det kan måske undre en lille smule at se AC Milan vurderet outsider her hos bookmakerne, deres formidable 4 sejre i de seneste 6 ude kampe siden marts taget i betragtning. Modstanderen skal selvfølgelig tages med i betragtning, men de vil i hvert fald gøre deres til at gøre bookmakernes vurdering til skamme.

Atalanta vs AC Milan h2h

Atalanta har overtaget

Atalanta vandt 3-0 på udebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Giuseppe Meazza i januar 2021 i Serie A. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 5 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. Atalanta går ind til kampen med en 4-5-1 historie mod AC Milan inden deres kommende opgør i Serie A.

Stats and facts for Atalanta and AC Milan.

  • AtalantaAtalanta har vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • AtalantaAtalanta er ubesejret i de seneste 11 kampe i træk;
  • AtalantaAtalanta har vundet i de seneste 7 hjemmebane kampe i træk;
  • AtalantaAtalanta er ubesejret i de seneste 8 hjemmebane kampe i træk.
  • AC MilanAC Milan er ubesejret i de seneste 4 kampe i træk;
  • AC MilanAC Milan har vundet i seneste 6 af 7 udebane kampe;
  • AC MilanI 6 of 8 seneste AC Milan kampe var antal mål OVER 2.5;
  • AC MilanAC Milan har scoret i seneste 8 af 10 kampe.