Frit scorende Atalanta tager imod Real Madrid med åbne arme

Efter to kampe tirsdag aften byder onsdagen også på to kampe fra Champions League knock out-fasen. Den ene står imellem Atalanta og Real Madrid, som altså begge har mulighed for at sparke sig i kvartfinalen. Atalanta gik videre fra gruppespillet som toer efter Liverpool, som de blandt andet slog på udebane undervejs. Real Madrid vandt på mirakuløs deres gruppespil med det laveste antal point af alle gruppevindere.

Atalanta lurer på overraskelsen mod Real Madrid på onsdag efter en god serie af kampe uden nederlag.

Atalanta bøjer sig ikke.

Atalanta vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. Atalanta bankede SSC Napoli i en 3-1 gevinst i Coppa Italia, hvorefter de vandt en 1-0 sejr mod Cagliari, inden de smadrede SSC Napoli 4-2 i Serie A i deres foregående tre kampe.

Håbet før sæsonen hed metal, og dertil synes formen at være lige, hvor den skal være for Atalanta.

Atalanta har leveret godkendte resultater på eget græs, og niveauet må bestemt ikke slækkes, hvis et godt udgangspunkt skal sikres den kommende onsdag.

Real Madrid i fantastisk form.

Real Madrid ser utroligt giftige ud i øjeblikket, hvor de spadserer fra det ene gode resultat til det næste. I deres seneste tre kampe fik Real Madrid en 2-0 gevinst mod Getafe, før de vandt en 2-0 sejr mod Valencia for så senest at præstere en 1-0 sejr mod Real Valladolid .

Håbet før sæsonen hed titler, og det har Kongeklubben masser af mulighed for endnu at sikre.

Deres nuværende stærke form ude, som siger 3 sejre i de seneste 3 udekampe, kan være dét, der udgør forskellen for Real Madrid på onsdag.

Atalanta vs Real Madrid h2h

De to klubber har aldrig tidligere spillet mod hinanden på den internationale scene i kampe af betydning.

Bookmakerne har en tro på, at det kan blive målrigt i denne kamp og tilbyder 1.65 på oddset for over 2.5 mål. Det svarer til 61% chance for mindst tre mål i denne duel. Hvis du foretrækker et spil på få mål, kan du hente 2.25 på oddset for under 2.5 mål.

Statistics