Atalanta flyvende før hjemmekamp mod Roma i Serie A

Atalanta har fordel af hjemmebane på Gewiss Stadium, når Roma kommer forbi på lørdag til et opgør i Serie A.

Efter 17 kampe afviklet er Atalanta placeret nummer 3 i stillingen med 37 point. Der er 9 points forskel til Roma, der som nummer 6 har samlet 28 point sammen.

De går ind til kampen på Gewiss Stadium som favoritter, og Atalanta har udsigt til at skabe lidt afstand til Roma i stillingen. Det kræver en sejr, mens uafgjort selvfølgelig efterlader status quo og hellere det, end risikere et nederlag.

Atalanta går ind til deres kommende kamp i håb om at kunne vedligeholde deres imponerende målform fra deres seneste 10 kampe. Atalanta snitter 2.7 mål pr. opgør med 27 scoringer i alt. I egen ende lukkede de 11 ind, hvilket giver et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De præsterede at holde målet rent i 2 disse kampe.

Hvad målscoring angår, er Roma ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 10 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1 pr. kamp. De indkasserede 11 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 4 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Atalanta v Roma.

 • Atalanta scorede i deres seneste 21 kampe
 • I 13 af de seneste 15 kampe Atalanta har spillet, har begge hold scoret
 • Atalanta har ikke tabt 11 af 12 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Atalanta i 13 af de seneste 15 kampe
 • Atalanta vandt 6 af 8 af deres seneste kampe
 • Roma scorede i 8 af deres seneste 10 kampe
 • Der er scoret imod Roma i de seneste 3 kampe
 • I 12 af de seneste 14 hjemmekampe Atalanta har spillet mod Roma har begge hold scoret
 • I 12 ud af 14 seneste Atalanta hjemmekampe mod Roma var antallet af mål over 2.5
 • Atalanta har scorede i 21 af de senest 23 kampe mod Roma
 • Atalanta har scoret imod i 20 af de senest 22 kampe mod Roma
 • Atalanta har har ikke tabt i 12 af 13 seneste kampe mod Roma

Form Atalanta mod Roma

Atalanta på fortsat vinderkurs.

Atalanta har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke SSC Napoli med 3-2. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 3-2 mod Villarreal. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 2-1 over Verona.

Roma fortsætter pointhøsten.

Roma har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 0-3 til Inter. De svarede stærkt igen mod CSKA-Sofia, som blev slået 2-3, før de sejrede 2-0 over Spezia.

 

Atalanta v Roma Indbyrdes historik

Sidste gang Atalanta spillede imod Roma var uafgjort på oddset et velbetalt væddemål. Rivalerne delte i porten, da kampen på Stadio Olimpico, Rome sluttede 1-1. Atalanta går ind til opgøret med en historik mod Roma, der siger 5-4-1 for deres seneste 10 kampe i Serie A. I 6 af de seneste 10 opgør mellem Atalanta og Roma var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i Serie A

Stillingen i Serie A inden den kommende runde 18 fortæller os, hvor Atalanta og Roma ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende lørdag på Gewiss Stadium.

Flere mål i vente

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Duvan Zapata. Han har vist flaget for Atalanta med 9 mål for sæsonen og stod desuden for 3 i de seneste seks kampe.

Roma har til gengæld forhåbninger om, at Lorenzo Pellegrini kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 5 mål i alle turneringer indtil videre, samt 0 i de seneste seks.