Atalanta mod Sampdoria i Serie A runde 27 – optakt, odds og spilfiduser

Det ligner en vanskelig opgave at opbygge en sag på vegne af Sampdoria på mandag i Serie A. Alt andet end en sejr til Atalanta vil være en overraskelse, i hvert fald hvis man blot vurderer ud fra bookmakernes odds på kampen.

Atalanta er placeret som nummer 5 i tabellen med 44 point efter 25 kampe. Sampdoria ligger på en placering som nummer 14 i stillingen med 26 point ovenpå deres 25 opgør.

Både Atalanta og Sampdoria har måttet udholde en del flere skuffelser på det seneste end godt er i Serie A. Begge går ind til rundens duel på udkig efter et resultat, der kan opbygge den foreslåede moral igen.

Når det kommer til mål, er Atalanta ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 14 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.4 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 13 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.3 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Sampdoria vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 13 gange i deres seneste 10 opgør, eller 1.3 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 10 mål i e kampe, lig med et snit på 1 pr. kamp. De holdt målet rent 2 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Atalanta v Sampdoria.

 • Atalanta scorede i 19 af deres seneste 21 hjemmekampe
 • I de seneste 3 hjemmekampe i træk Atalanta har spillet, har begge hold scoret
 • Atalanta har ikke vundet deres seneste 5 kampe
 • Atalanta har ikke tabt 6 af 8 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Atalanta i de seneste 3 kampe
 • Der er scoret imod Sampdoria i 21 af de seneste 23 kampe
 • Sampdoria tabte 6 af 7 af deres seneste kampe
 • Sampdoria har ikke vundet 8 af 9 af deres seneste kampe
 • I 9 ud af 10 seneste Atalanta hjemmekampe mod Sampdoria var antallet af mål under 3.5
 • Atalanta har scorede i 9 af de senest 11 kampe mod Sampdoria
 • Atalanta har har ikke tabt i 5 af 6 seneste kampe mod Sampdoria
 • Atalanta har vandt i 3 af 4 seneste kampe mod Sampdoria
 • Atalanta har tabte i 3 af 4 seneste hjemmekampe mod Sampdoria

Form Atalanta mod Sampdoria

Atalanta drømmer om at stoppe ringe stime.

Atalanta har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Olympiacos med 2-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 1-0 mod Fiorentina. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 3-0 over Olympiacos.

Sampdoria fortsat skidt kørende.

Sampdoria har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Sassuolo med 4-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 1-0 mod AC Milan. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 2-0 over Empoli.

Atalanta vs Sampdoria – Seneste nyt Atalanta kan have op til 4 fraværende spillere, når de den kommende mandag skal i kamp mod Sampdoria. José Luis Palomino, Josip Ilicic, Duvan Zapata og Aleksej Mirantjuk er blandt de 4 spillere, som mangler for Atalanta den kommende mandag.

Atalanta v Sampdoria Indbyrdes historik

Atalanta havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 3-1 tilbage i octubre 2021 i Serie A. Atalanta går ind til opgøret med en historik mod Sampdoria, der siger 5-1-4 for deres seneste 10 kampe i Serie A. I de foregående 10 kampe mellem Atalanta og Sampdoria bød 5 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 5 af de 10 kampe.

Stilling i Serie A

Tabellen i Serie A giver os et overblik over, hvordan Atalanta og Sampdoria hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 27. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende mandag på Gewiss Stadium i vente.

Der blev scoret over 2.5 mål i 5 kampe i de seneste 10 kampe mellem disse to hold. Atalanta præsterede et gennemsnit på 1.3 goals, mens Sampdoria snittede 1.1 goals mål i disse. Begge hold scorede i 5 times af disse kampe.

Manden med målnæsen

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Duvan Zapata. Han har vist flaget for Atalanta med 9 mål for sæsonen og stod desuden for 3 i de seneste seks kampe i alle turneringer.

Sampdoria har til gengæld forhåbninger om, at Fabio Quagliarella kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 7 mål i alle turneringer indtil videre, samt 2 i de seneste seks.