Atalanta mod Torino i Serie A runde 20 – optakt, odds og spilfiduser

Vurderet ud fra oddset på kampen ligner tre point nærmest en pligt, når Atalanta på torsdag møder Torino. Favoritternes formkurve over de seneste uger bakker den store favoritværdighed op.

Atalanta lægger beslag på placeringen som nummer 4 i Serie A med 38 point for deres første 19 kampe. Differencen til Torino er 13 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 11 i tabellen for 19 kampe.

Torino går ind til kampen mod Atalanta på torsdag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i Serie A. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Atalanta oser af selvtillid inden deres kamp på torsdag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste 10 kampe. Atalanta præsterede flotte 2.3 mål pr. kamp, eller sammenlagt 23 kasser. De indkasserede 13 mål, et gennemsnit på 1.3 pr. kamp med clean sheets i 3 af dem.

Hvad målscoring angår, er Torino ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 11 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De indkasserede 9 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Atalanta v Torino.

 • Atalanta scorede i 25 af deres seneste 27 kampe
 • I 9 af de seneste 11 hjemmekampe Atalanta har spillet, har begge hold scoret
 • Atalanta har ikke tabt 12 af 14 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Atalanta i 4 af de seneste 5 kampe
 • Torino har ikke vundet 15 af 17 af deres seneste udekampe
 • Der er scoret imod Torino i 14 af de seneste 16 kampe
 • Torino tabte 6 af 7 af deres seneste udekampe
 • Torino scorede i 5 af deres seneste 6 kampe
 • Torino ikke scoret i 5 af deres seneste 7 udekampe
 • I 3 ud af 4 seneste Atalanta kampe mod Torino var antallet af mål over 5.5
 • I 4 ud af 5 seneste Atalanta kampe mod Torino var antallet af mål over 4.5
 • I de seneste 5 Atalanta kampe mod Torino var summen af mål over 2.5
 • Atalanta har scoret imod i 12 af de senest 14 kampe mod Torino
 • Atalanta har scorede i 12 af de senest 14 hjemmekampe mod Torino

Form Atalanta mod Torino

Atalanta drømmer om mere.

De seneste tre kampe har for Atalanta givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Verona med 2-1, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 4-1 mod Roma. Deres seneste opgør, mod Genoa, indbragte et point i en0-0 kamp.

Torino håber på yderligere point til samlingen.

Torino har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Sampdoria tabte de 2-1, hvorefter de vandt 1-0 over Verona. De var tilbage i rendestenen med et 1-0 nederlag mod Inter.

I et opgør mellem to tilsyneladende jævnbyrdige klubber, med begge i mere eller mindre samme form, kan marginaler få afgørende faktor. En sejr af Atalanta til 1.50 på oddset virker som et fristende bud på den kommende torsdag. Bookmakerne giver Atalanta 67% chance for at tage tre point mod Torino. Det svarer til, at man får 1.50 på oddset for sejr til Atalanta, mens uafgjort giver 4.30 gange igen. En væddemål på en udesejr til Torino betaler dig pengene 6.10 gange igen på oddset.

Atalanta v Torino Indbyrdes historik

Atalanta havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i agosto 2021 i Serie A. Atalanta møder Torino med en historik imellem klubberne, der siger 4-4-2 for deres seneste 10 kampe i Serie A. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 6 gange i de seneste 10 kampe mellem Atalanta og Torino. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 7 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i Serie A

Stillingen i Serie A inden den kommende runde 20 fortæller os, hvor Atalanta og Torino ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende torsdag på Gewiss Stadium.

Manden med målnæsen

Hold øje med Duvan Zapata når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 3 gange i seks kampe for Atalanta, mens sæsontotalen læser 9 kasser lige nu.

Tommaso Pobega har stået det rette sted 2 gange i seks kampe for Torino, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 4 mål.