Alt på spil i Bergamo når Atalanta tager imod Villarreal

Atalanta tager imod Villarreal den kommende onsdag til en kamp i sidste runde af gruppespillet i Champions League. De sidste brikker falder på plads i denne runde, hvor enkelte klubber stadig jagter billetten til forårets knockout-kampe. 

Når det kommer til mål, er Atalanta ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 15 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.5 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 15 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.5 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs. 

Hvad målscoring angår, er Villarreal ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 11 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De indkasserede 18 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.8 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Atalanta v Villarreal statistik og historik

Spørger du bookmakerne er Atalanta favoritter til sejren. Den bedste pris at hente sig på oddset er 1.85, da Atalanta vurderes til at have 54%chance for at slå Villarreal. Ønsker man istedet at satse på uafgjort, er der 3.95 at hente sig på oddset, mens sejr til Villarreal kan spilles til 4.00.

Deres 6 point kvalificerer Atalanta til en tredjeplads og dermed adgang til Europa League. De skal altså bruge en sejr for at fortsætte i denne turnering, mens de også kan ende på sidstepladsen, hvis intet flasker sig.

Villarreal går ind til runden på andenpladsen og vil med uafgjort være sikret, at de også slutter dagen på samme plads. Europa League er som minimum garanteret.

På baggrund af de seneste resultater for begge parter finder vi det en satsning værd at gå med Atalanta til 1.85 på oddset. Et væddemål på Villarreal giver dig netop nu 4.00 retur på oddset, hvilket svarer til, at bookmakerne giver dem 25% chance for at slå Atalanta. Ønsker du at placere dine indsatser på Atalanta, kan de spilles til 1.85 på oddset.

Nøgletal for Atalanta og Villarreal.

  • Atalanta ikke vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • Atalanta har scoret i seneste 19 af 21 kampe;
  • I 5 of 7 seneste Atalanta kampe var antal mål OVER 3.5;
  • I 5 of 7 seneste Atalanta kampe var antal mål OVER 2.5.
  • Villarreal har tabt i seneste 7 af 8 udebane kampe;
  • Villarreal har indkasseret mål i seneste 18 af 20 kampe;
  • Villarreal har indkasseret mål i de seneste 11 udebane kampe i træk;
  • Villarreal har scoret i seneste 5 af 7 kampe.

Lineup Atalanta vs Villarreal

Form Atalanta mod Villarreal

Atalanta er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende onsdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Juventus nedlagt 1-0, hvorefter det blev 4-0 mod Venezia. Senest måtte også SSC Napoli bøje sig i et 3-2 nederlag.

Villarreal har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Barcelona tabte de 1-3, hvorefter de vandt 0-8 over Victoria CF. De var tilbage i rendestenen med et 1-0 nederlag mod Sevilla.

Atalanta v Villarreal Indbyrdes historik

Hverken Atalanta eller Villarreal formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i Champions League. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 2-2 kamp. Bookmakerne har Atalanta som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.85, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Atalanta 54% chance for at banke Villarreal. En pointdeling betaler 3.95 i gevinst på oddset, hvor imod Villarreal udbetaler 4.00 i gevinst på oddset for en sejr. Atalanta går ind til opgøret med en historik mod Villarreal, der siger 0-1-0 for deres seneste 1 kampe i Champions League.

Spørger du bookmakerne er Atalanta favoritter til sejren. Den bedste pris at hente sig på oddset er 1.85, da Atalanta vurderes til at have 54%chance for at slå Villarreal. Ønsker man istedet at satse på uafgjort, er der 3.95 at hente sig på oddset, mens sejr til Villarreal kan spilles til 4.00.

Manden med målnæsen

Med Mario Pasalic på 6 mål i seks kampe for Atalanta, er han naturligt en spiller at holde øje med som mulig målscorer her.