Atalanta skal revanchere skuffelse mod Manchester United i Champions League

Vi er fremme ved i 4. runde i gruppespillet i dette års i Champions League, og der venter en spændende kamp på Gewiss Stadium. Her tager Atalanta imod The Red Devils på tirsdag i en duel, hvor tre vigtige point er på spil. 

Når det kommer til mål, er Atalanta ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 12 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.2 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 17 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.7 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs. 

Hvad målscoring angår, er The Red Devils ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 21 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 2.1 pr. kamp. De indkasserede 18 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.8 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Atalanta vs Manchester United statistik og historik

Bookmakerne har prissat kampen på oddset som følger: Sejr til Atalanta kaster 2.75 af sig på oddset, mens remis betaler pengene 3.90 gange igen. Endelig er der 2.38 på oddset for en sejr til Manchester United.

Atalanta kan inden deres kamp i 4. runde af Champions League fremvise 4 point efter deres første tre kampe. De er derfor tvunget til at hente point på Gewiss Stadium, hvis ikke turneringen skal være overstået for deres vedkommende allerede. For at nå top to, skal der en sejr på bordet, remis kan muligvis også vise sig at være nok, hvis de er heldige.

Med 6 point efter deres første tre kampe i Champions League, er Manchester United tæt på at sikre videre adgang til knockout-fasen. De går ind til kampen i 4. runde i håb om at holde momentum ved lige. Hvis de er heldige, vil sejr være nok til at sikre kvalifikationen til forårets kampe allerede. Tre point holder dem også på sporet af førstepladsen.

 

Nøgletal for Atalanta og Manchester United.

  • Atalanta har scoret i seneste 17 af 19 kampe;
  • I 3 of 5 seneste Atalanta kampe var antal mål OVER 3.5;
  • Atalanta har indkasseret mål i seneste 5 af 7 kampe.
  • Manchester United har tabt i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • Manchester United har tabt i seneste 4 af 5 udebane kampe;
  • I 12 of 14 seneste Manchester United kampe var antal mål OVER 2.5;
  • I 10 seneste Manchester United kampe i træk var antal mål OVER 2.5.

Lineup Atalanta vs Manchester United

Form Atalanta mod Manchester United

Atalanta går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 1-1 pointdeling mod Udinese, før de nedlage Sampdoria med 3-1. Mod Lazio blev der delt i porten i en 2-2 kamp.

Manchester United har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Atalanta med 3-2. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 0-5 mod Liverpool. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 3-0 over Tottenham.

Atalanta v Manchester United Indbyrdes historik

Manchester United vandt 3-2 på hjemmebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Old Trafford i oktober 2021 i Champions League. Atalanta møder Manchester United med en historik imellem klubberne, der siger 0-0-1 for deres seneste 1 kampe i Champions League.

Ifølge bookmakerne er Manchester United favoritter til sejren. Et væddemål på Manchester United giver dig netop nu 2.38 retur på oddset, hvilket svarer til, at bookmakerne giver dem 42% chance for at slå Atalanta. Ønsker du at placere dine indsatser på Atalanta, kan de spilles til 2.75 på oddset.

Hold øje med…

Atalanta satser på Duvan Zapata til endnu engang at vise talenterne frem, som han har gjort i deres seneste seks kampe, hvori han stod for 4 mål. Cristiano Ronaldo har leveret varen for The Red Devils i deres seneste kampe. Både han og hans landsmænd satser på, at han kan føje flere mål til de 3, han præsterede i deres seneste seks kampe.