Athletic Bilbao mod Atletico Madrid – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er mere end point på spil, når Athletic Bilbao tørner sammen med rivaler Atletico Madrid i et derby La Liga den kommende lørdag på San Mames Barria.

Athletic Bilbao er nummer 5 i tabellen med 29 point efter 16 kampe, mens Atletico Madrid rangerer som nummer 3 med 34 point efter 15 kampe.

Athletic Bilbao oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp den kommende lørdag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste ti kampe. Athletic Bilbao præsterede flotte to mål pr. kamp, eller sammenlagt 20 kasser. De indkasserede 15 mål, et gennemsnit på 1.5 pr. kamp med clean sheets i to af dem.

Atletico Madrid har stået for 1.9 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på lørdag. De scorede 19 mål selv, men tillod også ni mål imod. Det kaster et gennemsnit på 0.9 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur tre gange.

Athletic Bilbao er noteret for otte sejre, og har desuden spillet fem uafgjorte, ligesom det er blevet til tre nederlag i La Liga i denne sæson. Athletic Bilbao tabte ingen af deres foregående 6 kampe.

Atletico Madrid kigger på 11 sejre, samt en uafgjorte såvel som tre nederlag i La Liga.

Vores tip

  • Athletic Bilbao har ikke tabt 15 af 17 af deres seneste kampe
  • I de seneste 7 Athletic Bilbao hjemmekampe, har summen af mål været over 2.5
  • Athletic Bilbao var i vandt 5 af deres seneste 7 hjemme kampe involveret i kampe med flere end 2.5 mål
  • Athletic Bilbao har ikke tabt deres seneste 7 hjemmekampe
  • Athletic Bilbao scorede i 12 af deres seneste 14 kampe
  • 11 af Atletico Madrid’s seneste 13 kampe havde over 2.5 mål
  • Atletico Madrid har ikke tabt 14 af 16 af deres seneste kampe
  • Atletico Madrid scorede i 17 af deres seneste 19 kampe
  • Atletico Madrid vandt 5 af 6 af deres seneste kampe
  • Atletico Madrid scorede i 8 af deres seneste 10 udekampe

Form Athletic Bilbao mod Atletico Madrid

Athletic Bilbao er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 4-0 og 0-3 over Rayo Vallecano samt CD Cayon. Serien blev dog bremset mod Granada i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1. Athletic Bilbao vandt fire af deres seneste seks hjemmekampe i La Liga, hvori de også spillede uafgjort to gange og led nul nederlag. De scorede 18 mål og lukkede syv.

Atletico Madrid har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 1-0 til Barcelona. De svarede stærkt igen mod Almeria, som blev slået 2-1, før de sejrede 2-0 over Lazio. Atletico Madrid vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede nul uafgjort og led tre nederlag. De scorede 13 mål, mens de samtidig indkasserede seks mål.

Athletic Bilbao opnåede en point fra deres foregående fire kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt nul sejre med en mål scoret og syv indkasseret. Af deres seneste tre kampe mod hold fra top seks sikrede Atletico Madrid sig seks point og to sejre. De indkasserede tre mål, mens de selv scorede fem gange.

Athletic Bilbao vs Atletico Madrid – Seneste nyt

Athletic Bilbao kan have op til fem spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Atletico Madrid den kommende lørdag.

Mikel Vesga, Malcom Ares, Dani Garcia, Yeray Alvarez og Nico Williams er alle ude af truppen, som Athletic Bilbao tager imod Atletico Madrid med på San Mames Barria.

Atletico Madrid ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som på lørdag møder Athletic Bilbao.

Pablo Barrios, Thomas Lemar, Memphis Depay og Vitolo bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Atletico Madrid, når de drager til San Mames Barria.

Athletic Bilbao mod Atletico Madrid – indbyrdes historik

Ikke bare vandt Atletico Madrid deres seneste opgør mod Athletic Bilbao, de gjorde det også uden at indkassere mål undervejs mod en sikker sejr. En 1-0 sejr blev fulgt op af en gevinst på 1-0. Atletico Madrid synes at have et godt øje til Athletic Bilbao, som de har slået fem gange i deres seneste ti kampe.

I de seneste 4 indbyrdes opgør i La Liga imellem Athletic Bilbao og Atletico Madrid blev der scoret højst to mål. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Athletic Bilbao og Atletico Madrid fandt begge vej til netmaskerne fire gange.

Athletic Bilbao mod Atletico Madrid Spiltips

Inaki Williams har fire mål i seks La Liga kampe for Athletic Bilbao, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Atletico Madrid. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Alvaro Morata, der har banket tre mål ind i La Liga.

Athletic Bilbao høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led to nederlag i denne serie. Atletico Madrid sikrede sig fem sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt tre nederlag. Den er svær at kalde, hvem der præsterer kampens første mål her på lørdag. Athletic Bilbao åbnede scoringen i ikke færre end seks af deres seneste 10 hjemmekampe. Atletico Madrid har også været hurtige til at få kampens første kasse sat ind. Det gjorde de i seks af deres seneste 10 udekampe.

Der var under 2.5 mål i tre kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Athletic Bilbao har et gennemsnit på en mål i de opgør, har Atletico Madrid et snit på 1.1 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst seks gange. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af Athletic Bilbaos seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 2.3 mål i gennemsnit. Der var over 2.5 mål i syv af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 2.2 mål i disse kampe.