Bilbao passer godt på Barcelona

Der spilles en enkelt kamp onsdag aften, som er en udsat duel fra runde to af La Liga. Den finder sted i Baskerlandet og her tager hjemmeholdet Athletic Bilbao imod FC Barcelona på San Mames Barria. Hjemmeholdet giver 4.40 for en sejr på oddset. Sejr til Barcelona kan til gengæld spilles til 1.75 på oddset i en kamp, hvor der er kick off kl. 21.00.

Athletics form er bestemt ikke prangende. To sejre i de seneste fem kampe er middelmådigt. Specielt nederlaget 31. december mod ærkerivalerne Real Sociedad gjorde nas. Dem taber man ikke til i eget hus. De åbnede dog året med en 1-0 sejr over Elche. Onsdag venter så tredje hjemmekamp i træk.

Barcas form er også svær at pejle sig ind på. Den ene dag leverer de på overbevisende manér, den næste synes de at have vanskeligt ved at sætte sig igennem. Tre sejre i de seneste fem kampe er vidnesbyrd om et hold, der bestandigt søger efter formen. Til al held for træner Ronald Koeman havde de i det mindste Lionel Messi tilbage i første kamp efter nytår. Her nappede Barca ligesom Bilbao en stille sejr på 1-0.

Barcelona er langt fra i besiddelse af så god en indbyrdes historik mod Athletic, som man umiddelbart kunne forestille sig. Af de seneste 10 opgør sluttede fem med sejr til favoritterne fra Catalonien. Til gengæld sluttede to af disse uden vinder. Det efterlader tre kampe, som faldt ud til Bilbaos fordel. Kun tre af de 10 møder havde over 2.5 mål, og kun tre af dem havde scoringer af begge hold undervejs.

Ingen af de seneste syv dueller mellem de to rivaler havde mere end to scoringer. De sidste fire bød på sammenlagt tre mål! Der bliver passet ekstremt godt på hinanden og begge har igen brug for point. Barcelona kan ikke tåle et nederlag, og vil passe ekstremt godt på i en udekamp, hvor de traditionelt har det svært. Der er størst værdi i at spille en målfattig kamp på oddset.

Flere interessante tips