Athletic Bilbao mod Cadiz – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er mere end point på spil, når Athletic Bilbao tørner sammen med rivaler Cadiz i et derby La Liga den kommende fredag på San Mames Barria.

Athletic Bilbao er nummer 8 i tabellen med 26 point efter 19 kampe, mens Cadiz rangerer som nummer 18 med 19 point efter 19 kampe.

Athletic Bilbao har vundet syv sejre, mens de har spillet fem uafgjorte og tabte desuden syv kampe i denne sæson i La Liga.

Cadiz kigger på fire sejre, samt syv uafgjorte såvel som otte nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Athletic Bilbao v Cadiz.

  • Athletic Bilbao har i vandt 6 af de seneste 8 hjemme kampe ikke indkasseret et mål
  • 14 af Athletic Bilbao’s seneste 16 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Athletic Bilbao har ikke tabt 12 af 14 af deres seneste kampe
  • 7 af Athletic Bilbao’s seneste 9 hjemmekampe havde under 2.5 mål
  • Athletic Bilbao har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste hjemmekampe
  • 11 af Cadiz’s seneste 13 udekampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 3 Cadiz udekampe, har summen af mål været under 1.5
  • I de seneste 5 Cadiz kampe, har summen af mål været under 2.5
  • Cadiz har ikke vundet 10 af 12 af deres seneste udekampe
  • I de seneste 6 Cadiz kampe, har summen af mål været under 3.5

Form Athletic Bilbao mod Cadiz

Det er alt eller intet for Athletic Bilbao i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 2-0 nederlag mod Real Madrid, hvortil de svarede igen mod Valencia i en 1-3 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 1-0 mod Celta Vigo. Athletic Bilbao præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede en uden vinder, mens de tabte to, hvori de scorede otte og indkasserede tre mål.

Cadiz har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Elche sluttede 1-1, hvorpå et 1-0 nederlag mod Sevilla fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Mallorca blev nedlagt med 2-0. Cadiz kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede ni mål og scorede selv fire.

Athletic Bilbao tog 17 point fra deres seneste ti opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i La Liga. Dette har kastet fem sejre af sig efter 20 mål scoret og otte indkasseret. Athletic Bilbao scorede syv mål og indkasserede selv 20 i deres foregående ti opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i La Liga. Dette førte til to sejre og otte point.

Athletic Bilbao vs Cadiz – Seneste nyt

Athletic Bilbao skulle bare have én spiller siddende, når de møder Cadiz på San Mames Barria.

Athletic Bilbao må stille op uden Inigo Martinez på fredag mod Cadiz, da han døjer med en skade.

I værste fald må Cadiz finde sig i at have fem spillere ude til deres kommende duel i La Liga.

David Gil, Juan Cala, Victor Chust, Jon Ander og Joseba Zaldua bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Cadiz, når de drager til San Mames Barria.

Athletic Bilbao mod Cadiz – indbyrdes historik

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 0-4 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten på fredag. Athletic Bilbao går til kampen mod Cadiz med en 4-0-3 statistik for deres seneste syv møder. Det giver en sejrs-rate på 57%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Begge hold scorede i en af de seneste syv kampe mellem Athletic Bilbao og Cadiz.

Athletic Bilbao mod Cadiz Spiltips

Athletic Bilbao var i stand til at vinde syv af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort en gange. De led også to nederlag i denne serie. Cadiz sejrede i to af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort tre gange og led fem nederlag. Athletic Bilbao har været gode til at markere sig på hjemmebane eftersom de scorede kampens første mål syv gange i 10 kampe på San Mames Barria. Cadiz scorede kampens første kasse fire gange i 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste syv kampe mellem disse to hold. Athletic Bilbao præsterede et gennemsnit på 1.71 mål, mens Cadiz snittede 0.71 mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i tre af Athletic Bilbaos sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.3 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i fire af de forrige ti kampe, som Cadiz spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.7 mål i disse kampe.