Bilbao skal bygge videre på cup-triumf

Athletic Bilbao vil forsøge at konsolidere positionen i La Liga yderligere, når de tager imod Getafe den kommende mandag. Med en placering som nummer 13 i tabellen har Athletic Bilbao samlet 21 point efter 18 kampe. På 23 points befinder Getafe sig rangeret som nummer 10 for lige så mange kampe.

Athletic Bilbao går ind til kampen mod Getafe på mandag med håbet om at overhale dem i stillingen La Liga.

Athletic Bilbao håber på yderligere point til samlingen.

Athletic Bilbao har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste ugers La Liga. I deres tre foregående kampe har Athletic Bilbao tabt Barcelona med 3-2 i La Liga, hvorefter de vandt 2-1 over Real Madrid for senest at besejre Barcelona 3-2 efter forlænget spilletid. Begge sidstnævnte kampe i Super Copa. Torsdag gik de desuden videre i Copa del Rey.

Athletic Bilbao har stærkt behov for en snarlig opadgående formkurve, hvis målet om en midterplacering i denne sæson skal holde stik.

Athletic Bilbao har hjemme bare formået at tage 9 points ud af 18 mulige siden november på San Mames Barria. Der skal i dén grad strammes op, hvis tre point skal sikres i en vanskelig kamp på hjemmebane.

Getafe drømmer om mere.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for Getafe i de seneste runder af La Liga. I deres tre foregående kampe har Getafe tabt 1-0 mod Real Valladolid, hvorefter de tog 3-1 sejr over Elche for senest at sikre en kneben 1-0 sejr mod SD Huesca.

Getafe har stærkt behov for en snarlig opadgående formkurve, hvis målet om en midterplacering i denne sæson skal holde stik.

Getafe har på udebane noteret sig 9 points ud af 18 mulige siden december. En form, som giver Athletic Bilbao en tro på, at point er indenfor rækkevidde den kommende mandag.

Athletic Bilbao vs Getafe h2h

Man skulle have spillet uafgjort på oddset den 29. november 20, da Athletic Bilbao senest mødte Getafe i La Liga. Ingen af parterne fik det afgørende overtag, hvorfor det endte med en 1-1 pointdeling. Den seneste tids kampe mellem de to rivaler har for det meste lagt sig til den målfattige side, da 7 af de foregående 10 sluttede med under 2.5 mål. Athletic Bilbao går ind til kampen med en historik mod Getafe, der siger 3-5-2 for deres seneste 10 kampe i La Liga.

  • Athletic Bilbao har scoret i seneste 10 af 12 kampe;
  • I 4 of 6 seneste Athletic Bilbao kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Athletic Bilbao har indkasseret mål i seneste 7 af 9 kampe.
  • I 8 of 10 seneste Getafe kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Getafe har indkasseret mål i seneste 7 af 9 kampe;
  • Getafe har scoret i seneste 4 af 6 kampe.

Ifølge bookmakerne er Athletic Bilbao favoritter til sejren. Et væddemål på en home giver dig 2.30 på oddset hos Betfair. Bookmakerne vurderer, at Athletic Bilbao har 43% chance for en sejr mod Getafe. Er du fristet af et væddemål på Getafe betaler Bet365 den bedste pris på oddset med 3.70.

Statistics