Athletic Bilbao mod Getafe i La Liga runde 29 – optakt, odds og spilfiduser

Athletic Bilbao er af bookmakerne gjort til forholdsvis klare favoritter, når de har besøg af Getafe den kommende fredag i La Liga. Tre point til favoritholdet betaler 1.70 i gevinst på oddset, når de tørner sammen på San Mames Barria.

Efter 28 kampe afviklet er Athletic Bilbao placeret nummer 8 i stillingen med 40 point. Der er 12 points forskel til Getafe, der som nummer 15 har samlet 28 point sammen.

Både Athletic Bilbao og Getafe har måttet udholde en del flere skuffelser på det seneste end godt er i La Liga. Begge går ind til rundens duel på udkig efter et resultat, der kan opbygge den foreslåede moral igen.

Athletic Bilbao har før kampen på fredag et godkendt snit på 1.6 mål i deres forudgående 10 kampe. De var på pletten 16 gange, mens de indkasserede 13 mål. Det er lig med 1.3 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent 3 gange.

Getafe vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 14 gange i deres seneste 10 opgør, eller 1.4 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 12 mål i e kampe, lig med et snit på 1.2 pr. kamp. De holdt målet rent 4 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Athletic Bilbao v Getafe.

 • Athletic Bilbao har ikke tabt deres seneste 6 hjemmekampe
 • Der er scoret imod Athletic Bilbao i 11 af de seneste 13 hjemmekampe
 • Athletic Bilbao vandt 5 af 6 af deres seneste hjemmekampe
 • Athletic Bilbao scorede i 8 af deres seneste 9 hjemmekampe
 • I 3 af de seneste 4 hjemmekampe Athletic Bilbao har spillet, har begge hold scoret
 • Getafe har ikke vundet 15 af 16 af deres seneste udekampe
 • Getafe uafgjort 3 af 4 af deres seneste kampe
 • Athletic Bilbao har har ikke tabt i 13 af 15 seneste kampe mod Getafe
 • I 8 ud af 10 seneste Athletic Bilbao kampe mod Getafe var antallet af mål under 2.5
 • Athletic Bilbao har har ikke vundet i 8 af 9 seneste kampe mod Getafe
 • I 8 ud af 10 seneste Athletic Bilbao kampe mod Getafe var antallet af mål under 3.5
 • Athletic Bilbao har scoret imod i 7 af de senest 8 kampe mod Getafe

Form Athletic Bilbao mod Getafe

Athletic Bilbao fortsat skidt kørende.

Det er alt eller intet for Athletic Bilbao i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 1-0 nederlag mod Valencia, hvortil de svarede igen mod Levante i en 3-1 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 1-0 mod Real Betis.

Getafe drømmer om at stoppe ringe stime.

Getafe har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod Deportivo Alaves blev det 2-2, hvorefter Espanyol viste sig for stærke og sejrede 2-0. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 0-0 kamp mod Valencia.

Athletic Bilbao v Getafe Indbyrdes historik

Hverken Athletic Bilbao eller Getafe formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i La Liga. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 0-0 kamp. Bookmakerne har Athletic Bilbao som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.70, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Athletic Bilbao 59% chance for at banke Getafe. En pointdeling betaler 3.50 i gevinst på oddset, hvor imod Getafe udbetaler 5.25 i gevinst på oddset for en sejr. Athletic Bilbao går ind til opgøret med en historik mod Getafe, der siger 2-6-2 for deres seneste 10 kampe i La Liga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 2 gange i de seneste 10 kampe mellem Athletic Bilbao og Getafe. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 5 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i La Liga

Tabellen i La Liga giver os et overblik over, hvordan Athletic Bilbao og Getafe hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 29. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på fredag på San Mames Barria i vente.

Formstærk måltyv

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Inaki Williams. Han har vist flaget for Athletic Bilbao med 7 mål for sæsonen og stod desuden for 2 i de seneste seks kampe i alle turneringer.

Getafe har til gengæld forhåbninger om, at Enes Unal kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 13 mål i alle turneringer indtil videre, samt 6 i de seneste seks.