Athletic Bilbao mod Levante i La Liga runde 27 – optakt, odds og spilfiduser

Athletic Bilbao er af bookmakerne gjort til forholdsvis klare favoritter, når de har besøg af Levante den kommende mandag i La Liga. Tre point til favoritholdet betaler 1.50 i gevinst på oddset, når de tørner sammen på San Mames Barria.

Athletic Bilbao lægger beslag på placeringen som nummer 8 i La Liga med 37 point for deres første 26 kampe. Differencen til Levante er 19 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 20 i tabellen for 26 kampe.

Både Athletic Bilbao og Levante har måttet udholde en del flere skuffelser på det seneste end godt er i La Liga. Begge går ind til rundens duel på udkig efter et resultat, der kan opbygge den foreslåede moral igen.

Athletic Bilbao har før kampen på mandag et godkendt snit på 1.6 mål i deres forudgående 10 kampe. De var på pletten 16 gange, mens de indkasserede 14 mål. Det er lig med 1.4 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent 3 gange.

Levante vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 15 gange i deres seneste 10 opgør, eller 1.5 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 23 mål i e kampe, lig med et snit på 2.3 pr. kamp. De holdt målet rent 3 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Athletic Bilbao v Levante.

  • Athletic Bilbao har ikke tabt deres seneste 5 hjemmekampe
  • Athletic Bilbao scorede i 7 af deres seneste 8 hjemmekampe
  • Athletic Bilbao vandt 4 af 5 af deres seneste hjemmekampe
  • Levante har ikke vundet 13 af 15 af deres seneste udekampe
  • Der er scoret imod Levante i 16 af de seneste 18 udekampe
  • Athletic Bilbao har vandt i 11 af 13 seneste hjemmekampe mod Levante
  • Athletic Bilbao har har ikke tabt i 13 af 15 seneste kampe mod Levante
  • Athletic Bilbao har scorede i 12 af de senest 13 hjemmekampe mod Levante
  • I de seneste 5 Athletic Bilbao kampe mod Levante var summen af mål under 3.5
  • I 19 ud af 21 seneste Athletic Bilbao kampe mod Levante var antallet af mål over 1.5

Form Athletic Bilbao mod Levante

Athletic Bilbao drømmer om at stoppe ringe stime.

Athletic Bilbao har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 4-0 sejr over Real Sociedad. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 4-0 til Barcelona, siden 1-0 mod Valencia.

Levante fortsat skidt kørende.

Levante virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Atletico Madrid, der blev nedlagt 0-1. Herefter spillede de 1-1 mod Celta Vigo, hvorpå Elche blev besejret 3-0.

Athletic Bilbao vs Levante – Seneste nyt

Athletic Bilbao v Levante Indbyrdes historik

Man skulle have spillet uafgjort på oddset, da Athletic Bilbao senest mødte Levante i La Liga. Ingen af parterne fik det afgørende overtag, hvorfor det endte med en 0-0 pointdeling. Bookmakerne har Athletic Bilbao som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.50, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Athletic Bilbao 67% chance for at banke Levante. En pointdeling betaler 4.25 i gevinst på oddset, hvor imod Levante udbetaler 6.25 i gevinst på oddset for en sejr. Athletic Bilbao møder Levante med en historik imellem klubberne, der siger 5-3-2 for deres seneste 10 kampe i La Liga. I de foregående 10 kampe mellem Athletic Bilbao og Levante bød 7 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 7 af de 10 kampe.

Stilling i La Liga

Stillingen i La Liga inden den kommende runde 27 fortæller os, hvor Athletic Bilbao og Levante ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende mandag på San Mames Barria.

Over 2.5 goals gav gevinst i 7 times af de seneste 10 encounters kampe mellem disse to klubber. Athletic Bilbao præsterede 1.5 goals mål i gennemsnit, mens Levante præsterede 1.4 goals i snit. Begge hold scorede 7 times gange i disse dueller.

Topscorer i form

Hold øje med Inaki Williams, når du søger en målmager, eftersom han virker målsulten. Han har været på pletten 2 gange i seks kampe i alle turneringer for Athletic Bilbao, mens sæsontotalen læser 6 kasser lige nu.

Gonzalo Melero har stået det rette sted 2 gange i seks kampe i alle turneringer for Levante, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 7 mål.