Athletic Bilbao mod Osasuna – Optakt, Spilfiduser, Odds

Athletic Bilbao skal op imod Osasuna på San Mames Barria den kommende mandag i en spændende La Liga duel.

Athletic Bilbao er placeret som nummer 5 i tabellen i La Liga, da de indtil videre har opnået 25 point til samlingen. Osasuna har opnået 23 point, hvilket placerer dem som nummer 9 efter 15 runder.

Athletic Bilbao kommer til deres næste La Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv 12 mål. Det er 1.2 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur fire gange.

Osasuna vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score ni gange i deres seneste ti opgør, eller 0.9 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 13 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.3 pr. kamp. De holdt målet rent to gange i denne stime.

Athletic Bilbao har vundet syv sejre, mens de har spillet fire uafgjorte og tabte desuden fire kampe i denne sæson i La Liga.

Osasuna kigger på syv sejre, samt to uafgjorte såvel som seks nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Athletic Bilbao v Osasuna.

  • Athletic Bilbao har i vandt 7 af de seneste 8 kampe ikke indkasseret et mål
  • Athletic Bilbao har i vandt de seneste 5 hjemme kampe i træk ikke indkasseret et mål
  • I de seneste 10 Athletic Bilbao kampe, har summen af mål været under 3.5
  • Athletic Bilbao har ikke tabt 17 af 19 af deres seneste hjemmekampe
  • 11 af Athletic Bilbao’s seneste 13 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • 24 af Osasuna’s seneste 26 kampe havde under 3.5 mål
  • 17 af Osasuna’s seneste 19 udekampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Osasuna i 20 af de seneste 22 udekampe
  • Osasuna scorede i 13 af deres seneste 15 kampe
  • I 5 af de seneste 6 udekampe Osasuna har spillet, har begge hold scoret

Form Athletic Bilbao mod Osasuna

Athletic Bilbao virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Alzira, der blev nedlagt 0-2. Herefter spillede de 0-0 mod Real Betis, hvorpå Eldense blev besejret 1-6. Athletic Bilbao vandt fire af deres seneste seks hjemmekampe i La Liga, hvori de også spillede uafgjort nul gange og led to nederlag. De scorede 11 mål og lukkede fire.

Osasuna har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod Celta Vigo satte de sig igennem med 1-2, før Barcelona viste sig for stærke og sejrede 1-2. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da Osasuna gik ned 2-0 mod Real Sociedad. I deres seneste seks udekampe i La Liga vandt Osasuna to sejre, mens de spillede to uafgjort. De led to nederlag, mens de indkasserede syv og scorede fem mål.

Athletic Bilbao har opnået ti point fra deres seneste seks kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i La Liga. De vandt tre kampe med en score på fem mål for og syv imod. Osasuna vandt en sejre i deres foregående syv kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i La Liga. De scorede fem mål og lukkede 11 ind. Dette indbragte dem fire point.

Athletic Bilbao vs Osasuna – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Athletic Bilbao, når de skal i aktion mod Osasuna.

Inigo Martinez og Ander Capa er blandt de to spillere, som mangler for Athletic Bilbao den kommende mandag.

Osasuna ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Athletic Bilbao på San Mames Barria.

Nacho Vidal rejser ikke med Osasuna til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Athletic Bilbao mod Osasuna – indbyrdes historik

Athletic Bilbao ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 3-1 og 2-0 i deres seneste to opgør mod Osasuna. Athletic Bilbao plejer at nyde at møde Osasuna, med seks sejre i de seneste ti kampe. Bookmakernes bedste odds lige nu på en hjemmesejr siger 1.68.

Begge hold scorede i seks af de seneste ti kampe mellem Athletic Bilbao og Osasuna.

Athletic Bilbao mod Osasuna Spiltips

Ezequiel Avila virker til at være i anstændig form for Osasuna, da han var på tavlen tre gange i hans seneste seks kampe i La Liga. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Athletic Bilbao, som er store favoritter til sejren den kommende mandag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Gorka Guruzeta, som stod for tre mål i hans seneste seks kampe.

Athletic Bilbao vandt otte af deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer, mens det blev til to nederlag. Osasuna vandt fem af deres seneste 10 udekampe, og spillede tre uafgjort, mens det blev til to nederlag. Athletic Bilbao vandt imponerede syv af de førnævnte kampe på San Mames Barria uden at lukke mål ind.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. Athletic Bilbao præsterede et gennemsnit på 1.9 mål, mens Osasuna landede et snit på 0.9 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen seks gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Athletic Bilbaos sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.1 mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i seks af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.9 mål i disse kampe.