Athletic Bilbao jagter historisk sejr over Real Madrid i La Liga

Titeljagtende Real Madrid har tanket selvtillid i bundter med deres seneste resultater, og Athletic Bilbao kommer sandsynligvis til at agere slagtekvæg den kommende onsdag. Formen hos dem er ringe, og favoritterne bør ikke smide point på San Mames Barria.

Med en placering som nummer 9 i stillingen har Athletic Bilbao samlet 24 point efter 18 kampe. På 43 point befinder Real Madrid sig rangeret som nummer 1 for 18 afviklede kampe.

Real Madrid er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i La Liga til Athletic Bilbao, når de to rivaler skal op imod hinanden den kommende onsdag. Det kan hjemmeholdet dog dårligt tillade sig, hvis de skal bevare kontakten til gæsterne.

Når det kommer til mål, er Athletic Bilbao ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 9 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.9 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 10 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Real Madrid kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.7 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på onsdag. De lavede selv 17 garn i takt med, at de måtte finde sig i 5 mål imod. Det giver et snit på 0.5 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 5 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Athletic Bilbao v Real Madrid.

 • Athletic Bilbao har ikke vundet 8 af 9 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Athletic Bilbao i 8 af de seneste 10 kampe
 • Athletic Bilbao ikke scoret i 5 af deres seneste 7 kampe
 • Real Madrid har ikke tabt deres seneste 14 kampe
 • Real Madrid scorede i deres seneste 16 udekampe
 • Real Madrid vandt 12 af 14 af deres seneste kampe
 • Der er ikke scoret imod Real Madrid i de seneste 5 kampe
 • Athletic Bilbao har har ikke vundet i 31 af 33 seneste kampe mod Real Madrid
 • I de seneste 12 Athletic Bilbao hjemmekampe mod Real Madrid var summen af mål under 3.5
 • I de seneste 4 Athletic Bilbao hjemmekampe mod Real Madrid var summen af mål under 2.5
 • Athletic Bilbao har tabte i de 4 seneste kampe i træk mod Real Madrid
 • Athletic Bilbao har scoret imod i 11 af de senest 13 kampe mod Real Madrid

Form Athletic Bilbao mod Real Madrid

Athletic Bilbao håber på frisk start.

Athletic Bilbao har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Getafe sluttede 0-0, hvorpå et 1-0 nederlag mod Sevilla fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Real Betis blev nedlagt med 3-2.
 

Real Madrid i fantastisk form.

Real Madrid er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 2-0 og 2-0 over Inter samt Atletico Madrid. Serien blev dog bremset mod Cadiz i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 0-0.
 

På baggrund af de seneste resultater for begge parter finder vi det en satsning værd at gå med Real Madrid til 2.16 på oddset. Et væddemål på Real Madrid giver dig netop nu 2.16 retur på oddset, hvilket svarer til, at bookmakerne giver dem 46% chance for at slå Athletic Bilbao. Ønsker du at placere dine indsatser på Athletic Bilbao, kan de spilles til 3.30 på oddset.

Athletic Bilbao v Real Madrid Indbyrdes historik

Real Madrid formåede at holde buret rent i deres seneste opgør mod Athletic Bilbao i La Liga. I begge løb de også med tre point, da de vandt 1-0 i December 2021 og 1-0 i maj 2021. Athletic Bilbao møder Real Madrid med en historik imellem klubberne, der siger 0-4-6 for deres seneste 10 kampe i La Liga. I 3 af de seneste 10 opgør mellem Athletic Bilbao og Real Madrid var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i La Liga

Stillingen i La Liga inden den kommende runde 21 fortæller os, hvor Athletic Bilbao og Real Madrid ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på onsdag på San Mames Barria.

Hold øje med…

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Inaki Williams. Han er topscorer for Athletic Bilbao med 5 mål for sæsonen og præsterede desuden 2 i de seneste seks kampe.

Real Madrid krydser til gengæld fingre for, at Karim Benzema kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 13 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 3 i de seneste seks.