Athletic Bilbao mod Real Madrid – Optakt, Spilfiduser, Odds

La Liga kampen på San Mames Barria den kommende søndag er en duel imellem hjemmeholdet Athletic Bilbao og gæsterne fra Real Madrid.

Real Madrid er på udkig efter at overtage førstepladsen i La Liga, efter at have samlet 38 point sammen på deres første 16 kampe. Athletic Bilbao er 26 point efter i stillingen med 17 runder bag dem, hvilket gør dem til nummer 8 i stillingen.

Når det kommer til mål, er Athletic Bilbao ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne ni gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.9 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 13 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.3 pr. kamp med fire clean sheets undervejs.

Real Madrid kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.9 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel den kommende søndag. De lavede selv 19 garn i takt med, at de måtte finde sig i ti mål imod. Det giver et snit på en pr. kamp, hvori de klarede rent bur tre gange.

Athletic Bilbao har vundet syv sejre, mens de har spillet fem uafgjorte og tabte desuden fem kampe i denne sæson i La Liga.

Real Madrid kigger på 12 sejre, samt to uafgjorte såvel som to nederlag i La Liga. Real Madrid scorede mindst én gang i deres 16 forudgående kampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Athletic Bilbao v Real Madrid.

  • Athletic Bilbao har i vandt 5 af de seneste 6 hjemme kampe ikke indkasseret et mål
  • Athletic Bilbao har ikke tabt 18 af 20 af deres seneste hjemmekampe
  • 12 af Athletic Bilbao’s seneste 14 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • 11 af Athletic Bilbao’s seneste 13 kampe havde under 3.5 mål
  • Athletic Bilbao har ikke tabt 10 af 11 af deres seneste kampe
  • Real Madrid scorede i deres seneste 28 kampe
  • Real Madrid scorede i deres seneste 15 udekampe
  • I 9 af de seneste 11 kampe Real Madrid har spillet, har begge hold scoret
  • 8 af Real Madrid’s seneste 10 udekampe havde under 3.5 mål
  • 6 af Real Madrid’s seneste 8 kampe havde over 2.5 mål

Form Athletic Bilbao mod Real Madrid

Athletic Bilbao har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Osasuna sluttede 0-0, hvorpå et 3-1 nederlag mod Real Sociedad fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Espanyol blev nedlagt med 1-0. Athletic Bilbao præsterede ikke en eneste sejr i deres foregående seks kampe hjemme på San Mames Barria. De spillede uafgjort en gange og led en nederlag, mens de indkasserede tre og scorede 11 mål.

Real Madrid har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Valencia sluttede 1-1, hvorpå et 1-3 nederlag mod Barcelona fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Villarreal blev nedlagt med 2-3. Real Madrid præsterede flotte fire sejre i deres seks udekampe i La Liga, der også gav dem nul uafgjorte og to nederlag. De smækkede 11 mål i kassen, mens de indkasserede seks.

Athletic Bilbao har opnået ni point fra deres seneste otte kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i La Liga. De vandt to kampe med en score på fem mål for og ti imod. Real Madrid scorede 15 mål og lukkede ti ind i deres seneste otte kampe mod hold fra den øverste halvdel af tabellen i La Liga. Det indbragte dem fire sejre og 13 point.

Athletic Bilbao vs Real Madrid – Seneste nyt

Athletic Bilbao skulle bare have én spiller siddende, når de møder Real Madrid på San Mames Barria.

Inigo Martinez sidder over for Athletic Bilbao i deres kommende opgave på grund af en skade.

Real Madrid ser ud til at skulle se bort fra fem spillere til truppen, som den kommende søndag møder Athletic Bilbao.

David Alaba, Aurélien Tchouaméni, Álvaro Odriozola, Daniel Carvajal og Mariano Diaz bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Real Madrid, når de drager til San Mames Barria.

Athletic Bilbao mod Real Madrid – indbyrdes historik

Real Madrid har trukket sig sejrrigt ud af de seneste 5 indbyrdes opgør mod Athletic Bilbao i La Liga-regi. Med sejre på 2-1 og 1-0 i deres seneste to opgør mod Athletic Bilbao ser Real Madrid uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Real Madrid synes at have et godt øje til Athletic Bilbao, som de har slået seks gange i deres seneste ti encounters. Bookmakerne har odds 2.38 på Real Madrid til at vinde igen.

Real Madrid scorede i deres seneste 5 opgør mod Athletic Bilbao i La Liga. Begge hold til at score gav kun gevinst i fire af de foregående ti opgør mellem Real Madrid og Athletic Bilbao.

Athletic Bilbao mod Real Madrid Spiltips

Gorka Guruzeta har tre mål i seks La Liga kampe for Athletic Bilbao, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Real Madrid. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Karim Benzema, der har banket tre mål ind i La Liga.

Athletic Bilbao var i stand til at vinde otte af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort en gange. De led også en nederlag i denne serie. Real Madrid sejrede i seks af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort en gange og led tre nederlag. Athletic Bilbao holdt gæsterne på San Mames Barria fra scoring otte gange i deres seneste 10 hjemmekampe. Real Madrid præsterede et rent bur i fire af deres seneste 10 udekampe.

Der var under 2.5 mål i tre kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Athletic Bilbao har et gennemsnit på 0.4 mål i de opgør, har Real Madrid et snit på 1.3 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst seks gange. Der blev scoret over 2.5 mål i tre af Athletic Bilbaos sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.7 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i syv af de forrige ti kampe, som Real Madrid spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 2.3 mål i disse kampe.