Athletic Bilbao mod Real Sociedad – Optakt, Spilfiduser, Odds

Rampelyset er på både Athletic Bilbao og Real Sociedad, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i La Liga på San Mames Barriaden kommende lørdag.

Athletic Bilbao kommer til deres næste La Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv ti mål. Det er en mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Real Sociedad vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score ni gange i deres seneste ti opgør, eller 0.9 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede otte mål ind i de kampe, lig med et snit på 0.8 pr. kamp. De holdt målet rent fire gange i denne stime.

Athletic Bilbao har vundet 11 sejre, mens de har spillet syv uafgjorte og tabte desuden ti kampe i denne sæson i La Liga.

Real Sociedad har indtil videre præsteret 15 sejre og seks uafgjorte samt syv nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Athletic Bilbao v Real Sociedad.

  • 10 af Athletic Bilbao’s seneste 12 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Athletic Bilbao i 10 af de seneste 11 kampe
  • 3 af Athletic Bilbao’s seneste 4 kampe havde under 1.5 mål
  • Athletic Bilbao har ikke vundet 5 af 6 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Athletic Bilbao i de seneste 4 hjemmekampe
  • 15 af Real Sociedad’s seneste 17 kampe havde under 2.5 mål
  • 15 af Real Sociedad’s seneste 17 kampe havde under 3.5 mål
  • 8 af Real Sociedad’s seneste 9 udekampe havde under 2.5 mål
  • 8 af Real Sociedad’s seneste 9 udekampe havde under 3.5 mål
  • Real Sociedad har ikke vundet 9 af 11 af deres seneste kampe

Form Athletic Bilbao mod Real Sociedad

Athletic Bilbao er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 0-0 mod Getafe, før de bankede Osasuna med 1-0. Senest blev Espanyol nedlagt i en 1-2 sejr. Athletic Bilbao præsterede kun én sølle sejr på San Mames Barria af de seneste seks mulige i ligaen. De spillede uafgjort to og tabte tre af disse, hvori de scorede seks mål og lukkede syv ind.

Real Sociedad har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Elche med 2-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 2-0 mod Villarreal. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 2-0 over Getafe. I deres seneste seks udekampe i La Liga vandt Real Sociedad to sejre, mens de spillede to uafgjort. De led to nederlag, mens de indkasserede seks og scorede seks mål.

Athletic Bilbao har opnået ni point fra deres seneste 12 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i La Liga. De vandt to kampe med en score på fem mål for og 15 imod. Real Sociedad vandt fem sejre i deres foregående 11 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i La Liga. De scorede 13 mål og lukkede 12 ind. Dette indbragte dem 18 point.

Athletic Bilbao vs Real Sociedad – Seneste nyt

Athletic Bilbao skulle bare have én spiller siddende, når de møder Real Sociedad på San Mames Barria.

Inigo Martinez sidder over for Athletic Bilbao i deres kommende opgave på grund af en skade.

Real Sociedad ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som den kommende lørdag møder Athletic Bilbao.

Det er navne som Alex Sola, Carlos Fernandez, Umar Sadiq og Martin Merquelanz, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til San Mames Barria.

Athletic Bilbao mod Real Sociedad – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Real Sociedad med de tre point i en 3-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende lørdag. Real Sociedad synes at have et godt øje til Athletic Bilbao, som de har slået seks gange i deres seneste ti encounters. Bookmakerne har odds 3.40 på Real Sociedad til at vinde igen.

Athletic Bilbao scorede mindst én gang i de seneste 4 indbyrdes opgør mod Real Sociedad i La Liga. Begge hold på måltavlen kom ud syv gange i de foregående ti indbyrdes opgør mellem Athletic Bilbao og Real Sociedad.

Athletic Bilbao mod Real Sociedad Spiltips

Med bare ét mål i La Liga på det seneste er Raul Garcia ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Real Sociedad sætter deres lid til, at Takefusa Kubo kan vise tænder igen efter to mål i de seneste seks kampe i La Liga.

Athletic Bilbao vandt beskedne fire sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne tre gange, mens de tabte tre kampe. Gæsterne fra Real Sociedad vandt fire af deres seneste 10 udekampe, hvoraf to sluttede remis. De tabte desuden fire af disse udekampe. Athletic Bilbao præsterede tre sejre uden at indkassere mål i deres seneste 10 kampe på San Mames Barria.

Over 2.5 mål ga gevinst i seks kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Athletic Bilbao presterte 1.3 mål i gjennomsnitt, mens Real Sociedad presterte 1.6 mål i snitt. Begge lag skåret syv gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Athletic Bilbaos sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score en mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i en af de forrige ti kampe, som Real Sociedad spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 0.9 mål i disse kampe.