Athletic Bilbao vs Barcelona – Spilfiduser, Optakt og Odds

Athletic Bilbao byder velkommen til Barcelona i La Liga på søndag på Athletic Bilbao’s stadion.

Barcelona nyder udsigten fra toppen af tabellen med 62 point for 24 ligakampe i denne sæson. Hjemmeholdet Athletic Bilbao ligger placeret som nummer 8 i La Liga med 33 point oven på 24 afviklede kampe.

Når det kommer til mål, er Athletic Bilbao ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne ni gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.9 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 12 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.2 pr. kamp med tre clean sheets undervejs.

Barcelona er i øjeblikket anstændige målscorere med 13 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.3 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for tre mål, mens Barcelona præsterede syv “clean sheets”. De indkasserede i snit 0.3 mål pr. kamp.

Athletic Bilbao er noteret for ni sejre, og har desuden spillet seks uafgjorte, ligesom det er blevet til ni nederlag i La Liga i denne sæson.

Barcelona har indtil videre præsteret 20 sejre og to uafgjorte samt to nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Athletic Bilbao v Barcelona.

  • 9 af Athletic Bilbao’s seneste 10 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Athletic Bilbao har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste hjemmekampe
  • Athletic Bilbao vandt 7 af 9 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er scoret imod Athletic Bilbao i de seneste 6 kampe
  • 5 af Athletic Bilbao’s seneste 7 hjemmekampe havde under 2.5 mål
  • Barcelona har ikke tabt deres seneste 18 kampe
  • Barcelona vandt deres seneste 11 udekampe
  • Barcelona scorede i deres seneste 18 kampe
  • Barcelona har i vandt 7 af de seneste 9 kampe ikke indkasseret et mål
  • Barcelona vandt 16 af 18 af deres seneste kampe

Form Athletic Bilbao mod Barcelona

Bare ét point forhindrer Athletic Bilbao i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 2-3 og 1-0 mod Girona og Osasuna. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 0-0 mod Rayo Vallecano. Athletic Bilbao præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede en uden vinder, mens de tabte to, hvori de scorede ti og indkasserede seks mål.

Barcelona har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 1-0 til Almeria. De svarede stærkt igen mod Real Madrid, som blev slået 0-1, før de sejrede 1-0 over Valencia. Barcelona har været fremragende i deres seneste seks udekampe i La Liga, der indbragte fem sejre, nul draws og en defeat. De scorede syv mål og indkasserede tre på deres vej.

Athletic Bilbao har opnået ti point fra deres seneste 11 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i La Liga. De vandt to kampe med en score på fem mål for og 13 imod. Barcelona scorede 19 mål og lukkede seks ind i deres seneste 11 kampe mod hold fra den øverste halvdel af tabellen i La Liga. Det indbragte dem otte sejre og 25 point.

Athletic Bilbao vs Barcelona – Seneste nyt

Athletic Bilbao skulle bare have én spiller siddende, når de møder Barcelona på Athletic Bilbao’s stadion.

Athletic Bilbao må stille op uden Inigo Martinez på søndag mod Barcelona, da han døjer med en skade.

Athletic Bilbao mod Barcelona – indbyrdes historik

Barcelona har trukket sig sejrrigt ud af 5 af de seneste 6 indbyrdes opgør mod Athletic Bilbao. Barcelona vandt de seneste to kampe mod Athletic Bilbao i La Liga med yderst komfortable cifre. En øretæve på 4-0 tjente som opfølger til en afklapsning på 4-0. Bookmakerne har Barcelona til odds 2.20 for en sejr i skrivende stund, hvilket svarer til, at de giver Barcelona 45% chance for at banke Athletic Bilbao. En pointdeling betaler 3.20 i gevinst på oddset, hvor imod Athletic Bilbao udbetaler 3.40 i gevinst på oddset for en sejr. Barcelona har seks sejre i deres seneste ti meetings med Athletic Bilbao, og de sejrede 4-0 den sidste gang, de stod overfor hinanden.

I 4 af de seneste 5 indbyrdes La Liga opgør mellem Athletic Bilbao og Barcelona blev der scoret mindst tre mål. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Athletic Bilbao og Barcelona fandt begge vej til netmaskerne fire gange.

Athletic Bilbao mod Barcelona Spiltips

Der er et par navne, som springer i øjnene i øjeblikket for begge hold, når vi snakker målform. Hos gæsterne har Raphinha været på tavlen tre gange i hans seneste seks kampe. Skulle han være i startopstillingen igen den kommende søndag, skyldes det, at Barcelona håber, at han kan bygge på mod Athletic Bilbao. Sidstnævnte håber til gengæld på Oihan Sancet til at videreføre den form, som har bragt ham fire mål i hans seneste seks kampe.

Athletic Bilbao høstede tre point i syv af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led to nederlag i denne serie. Barcelona sikrede sig otte sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort nul gange samt to nederlag. Athletic Bilbao har set fem af deres seneste 10 kampe i Athletic Bilbao’s stadion gå 2.5 mål. Der var over 2.5 mål i fire Barcelonas seneste 10 udekampe.

Der var under 2.5 mål i fire kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Athletic Bilbao har et gennemsnit på 0.6 mål i de opgør, har Barcelona et snit på 1.8 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst seks gange. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Athletic Bilbaos seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.2 mål på vejen. Der blev scoret mere end 2.5 mål i fire af de seneste ti kampe, som Barcelona spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.4 mål undervejs i processen.