Athletic Bilbao vs Girona – Spilfiduser, Optakt og Odds

Girona gæster San Mames Barria den kommende søndag til et La Liga opgør mod hjemmeholdet Athletic Bilbao.

Athletic Bilbao er placeret som nummer 7 i tabellen i La Liga, da de indtil videre har opnået 32 point til samlingen. Girona har opnået 27 point, hvilket placerer dem som nummer 11 efter 22 runder.

Athletic Bilbao kommer til deres næste La Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 11 mål. Det er 1.1 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

Girona kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.7 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel på søndag. De lavede selv 17 garn i takt med, at de måtte finde sig i 13 mål imod. Det giver et snit på 1.3 pr. kamp, hvori de klarede rent bur en gange.

Athletic Bilbao har vundet ni sejre, mens de har spillet fem uafgjorte og tabte desuden otte kampe i denne sæson i La Liga. Athletic Bilbao har ikke holdt rent bur i deres seneste 6 kampe på stribe.

Girona kigger på syv sejre, samt seks uafgjorte såvel som ni nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Athletic Bilbao v Girona.

  • 9 af Athletic Bilbao’s seneste 10 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Athletic Bilbao har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste hjemmekampe
  • Athletic Bilbao vandt 7 af 9 af deres seneste hjemmekampe
  • Athletic Bilbao har i tabte 3 af de seneste 4 kampe involveret i opgør hvor begge hold scorede
  • 5 af Athletic Bilbao’s seneste 7 hjemmekampe havde under 2.5 mål
  • Der er scoret imod Girona i 28 af de seneste 30 kampe
  • 12 af Girona’s seneste 14 udekampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Girona i 14 af de seneste 15 udekampe
  • Girona var i tabte 4 af deres seneste 5 ude kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Girona har ikke vundet deres seneste 5 udekampe

Form Athletic Bilbao mod Girona

I deres seneste tre kampe formåede Athletic Bilbao først at banke Cadiz med 4-1. Herefter nedlagde de også Valencia med 1-2, inden stimen stoppede mod Atletico Madrid, der vandt en 1-0 sejr. Athletic Bilbao præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede en uden vinder, mens de tabte to, hvori de scorede otte og indkasserede fire mål.

Girona har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Valencia med 1-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 2-0 mod Cadiz. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 6-2 over Almeria. Girona kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede ti mål og scorede selv syv.

Athletic Bilbao scorede 26 mål og indkasserede ti i deres seneste 12 kampe mod hold fra den nederste halvdel af La Liga tabellen. De opnåede 23 point og syv sejre. Athletic Bilbao scorede 12 mål og indkasserede selv 17 i deres foregående ti opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i La Liga. Dette førte til en sejre og syv point.

Athletic Bilbao vs Girona – Seneste nyt

Athletic Bilbao skulle bare have én spiller siddende, når de møder Girona på San Mames Barria.

Athletic Bilbao må stille op uden Inigo Martinez på søndag mod Girona, da han døjer med en skade.

Girona ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som den kommende søndag møder Athletic Bilbao.

Reinier, Javier Hernandez, Juanpe og Ibrahima Kebe bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Girona, når de drager til San Mames Barria.

Athletic Bilbao mod Girona – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Girona med de tre point i en 2-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på søndag. Uafgjort kan meget vel være vejen at gå her, da deres seneste møder har været meget jævnbyrdige opgør. Athletic Bilbao vandt tre af de seneste tre opgør, mens Girona vandt to af de foregående fem kampe. Der er odds 1.67 på en sejr til hjemmeholdet.

Begge hold scorede i to af de seneste fem kampe mellem Athletic Bilbao og Girona.

Athletic Bilbao mod Girona Spiltips

Cristhian Stuani virker til at være i anstændig form for Girona, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks kampe i La Liga. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Athletic Bilbao, som er store favoritter til sejren på søndag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Oihan Sancet, som stod for fem mål i hans seneste seks kampe.

Athletic Bilbao høstede tre point i syv af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led to nederlag i denne serie. Girona sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt fem nederlag. Athletic Bilbao holdt gæsterne på San Mames Barria fra scoring syv gange i deres seneste 10 hjemmekampe. Girona præsterede et rent bur i en af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste fem kampe mellem disse to hold. Athletic Bilbao præsterede et gennemsnit på 1.2 mål, mens Girona snittede en mål i disse. Begge hold scorede to gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Athletic Bilbaos sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.7 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.4 mål i disse kampe.