Athletic Bilbao vs Sevilla – Spilfiduser, Optakt og Odds

Der er optræk til endnu et spændende opgør i La Liga, når Athletic Bilbao tager imod Sevilla på San Mames Barria på torsdag.

Athletic Bilbao går ind til runde 31 som nummer 7 i La Liga tabellen med 46 point på kontoen. Med 30 runder bag dem har Sevilla samlet 38 point, hvilket giver dem en placering som nummer 12 i stillingen.

Med tre sejre i træk er Athletic Bilbao klar til at møde hvem som helst, for ikke at tale om Sevilla, der vil være motiverede af ikke at blive næste offer i serien.

Athletic Bilbao kommer til deres næste La Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv ni mål. Det er 0.9 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

Sevilla har stået for 1.6 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende torsdag. De scorede 16 mål selv, men tillod også 16 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.6 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur tre gange.

Athletic Bilbao er noteret for 13 sejre, og har desuden spillet syv uafgjorte, ligesom det er blevet til ti nederlag i La Liga i denne sæson. Athletic Bilbao tabte ingen af deres foregående 5 kampe.

Sevilla har indtil videre præsteret ti sejre og otte uafgjorte samt 12 nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Athletic Bilbao v Sevilla.

  • 13 af Athletic Bilbao’s seneste 15 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • 10 af Athletic Bilbao’s seneste 12 kampe havde under 3.5 mål
  • Athletic Bilbao var i vandt de seneste 3 kampe i træk involveret i opgør med færre end 2.5 mål
  • 7 af Athletic Bilbao’s seneste 9 hjemmekampe havde under 2.5 mål
  • Athletic Bilbao har ikke tabt deres seneste 6 kampe
  • 10 af Sevilla’s seneste 12 udekampe havde under 3.5 mål
  • Sevilla har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste udekampe
  • 6 af Sevilla’s seneste 8 udekampe havde under 2.5 mål
  • Sevilla har ikke tabt deres seneste 5 kampe
  • 7 af Sevilla’s seneste 9 kampe havde under 3.5 mål

Form Athletic Bilbao mod Sevilla

Athletic Bilbao er i kongehumør før deres kommende opgave på torsdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Espanyol nedlagt 1-2, hvorefter det blev 2-0 mod Real Sociedad. Senest måtte også Almeria bøje sig i et 1-2 nederlag. Athletic Bilbao opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort en gange og led tre nederlag, mens de scorede otte og lukkede syv mål ind.

Sevilla har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Valencia nedlagt 0-2, hvorpå Manchester United blev fejet til side med 3-0. Senest gik formen ud over Villarreal, der blev slået med 2-1. I deres seneste seks udekampe i La Liga vandt Sevilla to sejre, mens de spillede en uafgjort. De led tre nederlag, mens de indkasserede 12 og scorede seks mål.

Athletic Bilbao scorede 35 mål og indkasserede 16 i deres seneste 17 kampe mod hold fra den nederste halvdel af La Liga tabellen. De opnåede 33 point og ti sejre. Athletic Bilbao scorede 15 mål og indkasserede selv 30 i deres foregående 16 opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i La Liga. Dette førte til tre sejre og 13 point.

Athletic Bilbao vs Sevilla – Seneste nyt

Athletic Bilbao skulle bare have én spiller siddende, når de møder Sevilla på San Mames Barria.

Inigo Martinez sidder over for Athletic Bilbao i deres kommende opgave på grund af en skade.

Sevilla ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som den kommende torsdag møder Athletic Bilbao.

Alex Telles, Marcao og Jesus Corona bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Sevilla, når de drager til San Mames Barria.

Athletic Bilbao mod Sevilla – indbyrdes historik

Det seneste indbyrdes opgør i La Liga mellem Athletic Bilbao og Sevilla fandt sted i outubro 2022. Kampen gik ikke over i historien, men gav dog en stærk gevinst på oddset via resultatet 1-1. Bookmakerne har Athletic Bilbao som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.85, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Athletic Bilbao54% chance for at banke Sevilla. En pointdeling betaler 3.50 i gevinst på oddset, hvor imod Sevilla udbetaler 4.33 i gevinst på oddset for en sejr. Athletic Bilbao går til kampen mod Sevilla med en 3-2-5 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 30%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

I de seneste 4 indbyrdes opgør i La Liga imellem Athletic Bilbao og Sevilla blev der scoret højst to mål. Begge hold til at score gav kun gevinst i fire af de foregående ti opgør mellem Sevilla og Athletic Bilbao.

Athletic Bilbao mod Sevilla Spiltips

Der er nogle interessante navne på begge hold, hvis man søger efter en målmager. Inaki Williams viser rigtig god form med tre mål i seks kampe og Athletic Bilbao bør bringe ham i spil mod Sevilla. Sidstnævnte ankommer med Youssef En-Nesyri, der stod for tre mål i de seneste seks kampe.

Athletic Bilbao høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led tre nederlag i denne serie. Sevilla sikrede sig to sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt seks nederlag. Athletic Bilbao præsterede tre sejre uden at indkassere mål i deres seneste 10 kampe på San Mames Barria.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Athletic Bilbao præsterede et gennemsnit på 0.8 mål, mens Sevilla snittede 1.1 mål i disse. Begge hold scorede fire gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Athletic Bilbaos seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.2 mål på vejen. Over 2.5 blev der scoret i fem af de forrige ti kampe, som Sevilla spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.7 mål i disse kampe.