Athletic Club mod Mallorca – Optakt, Spilfiduser, Odds

Mallorca rejser på fredag til San Mames for at møde Athletic Club i en La Liga kamp.

Athletic Club går ind til runde 23 som nummer 5 i La Liga tabellen med 42 point på kontoen. Med 22 runder bag dem har Mallorca samlet 20 point, hvilket giver dem en placering som nummer 15 i stillingen.

Der har været så lidt, som har adskilt Athletic Club fra Mallorca i deres seneste tre opgør, at de alle sluttede uden vinder. Det er næppe tilfældigt, og spørgsmålet er, om nogen af parterne vil være i stand til at bryde koden til sejr på San Mames.

Athletic Club har før opgøret på fredag et anstændigt gennemsnit på 1.7 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 17 mål samtidig med, at de indkasserede syv mål. Det kaster et gennemsnit på 0.7 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur fem gange.

Hvad målscoring angår, er Mallorca ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne syv gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.7 pr. kamp. De indkasserede otte mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 0.8 pr. kamp. De klarede at holde målet rent tre gange i denne serie.

Athletic Club har vundet 12 sejre, mens de har spillet seks uafgjorte og tabte desuden fire kampe i denne sæson i La Liga. Athletic Club er i færd med en imponerende stime af 10 kampe i træk på San Mames nu, hvori de ikke tabte én eneste gang.

Mallorca har indtil videre præsteret tre sejre og 11 uafgjorte samt otte nederlag i La Liga.

Vores tip

  • Athletic Bilbao har ikke tabt deres seneste 12 hjemmekampe
  • Athletic Bilbao har ikke tabt deres seneste 10 hjemmekampe i La Liga
  • Athletic Bilbao scorede i deres seneste 12 hjemmekampe
  • Athletic Bilbao har ikke tabt 15 af 16 af deres seneste kampe
  • Athletic Bilbao scorede i deres seneste 10 hjemmekampe i La Liga
  • Mallorca har ikke vundet 21 af 23 af deres seneste udekampe i La Liga
  • 13 af Mallorca’s seneste 14 kampe i La Liga havde under 2.5 mål
  • 13 af Mallorca’s seneste 14 kampe i La Liga havde under 3.5 mål
  • Mallorca har ikke vundet 15 af 17 af deres seneste kampe i La Liga
  • 12 af Mallorca’s seneste 14 kampe havde under 3.5 mål

Form Athletic Club mod Mallorca

Det er ikke helt skidt for Athletic Club, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De fik smæk med 1-0 mod Valencia, hvorefter de nappede point via 2-2 mod Barcelona. Senest blev det til endnu en pointdeling, denne gang 0-0 mod Cadiz. Athletic Club har vist potent form på San Mames med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også 15 mål, mens de tillod seks imod, spillede en uafgjort og tabte nul.

Mallorca har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 1-1 kamp mod Villarreal, før de sejrede 3-2 mod Girona. Desværre blev sejren fulgt op af et 0-1 nederlag mod Real Betis. Mallorca formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i La Liga. De opnåede to uafgjorte og tabte fire, hvori de indkasserede seks og scorede en mål.

Athletic Club scorede 24 mål og indkasserede seks i deres seneste 11 kampe mod hold fra den nederste halvdel af La Liga tabellen. De opnåede 27 point og otte sejre. Mallorca scorede syv mål og indkasserede selv 15 i deres foregående 11 opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i La Liga. Dette førte til nul sejre og fem point.

Athletic Club vs Mallorca – Seneste nyt

Athletic Club kan have op til tre fraværende spillere, når de på fredag skal i kamp mod Mallorca.

Alex Berenguer, Inigo Ruiz de Galarreta og Nico Williams er alle ude af truppen, som Athletic Club tager imod Mallorca med på San Mames.

Mallorca ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som den kommende fredag møder Athletic Club. Blandt de fraværende spillere i Mallorca-truppen, er Omar Mascarell i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Pablo Maffeo og Omar Mascarell, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til San Mames.

Athletic Club mod Mallorca – indbyrdes historik

Mallorca har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 13 indbyrdes opgør mod Athletic Club. Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da Athletic Club og Mallorca senest mødte hinanden i La Liga. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 0-0 på San Mames. Athletic Club plejer at være ok med at møde Mallorca, som de har besejret fem gange i deres seneste ti kampe. En historik, de uden tvivl går efter at udbygge på San Mames.

I de seneste 3 indbyrdes opgør i La Liga imellem Athletic Club og Mallorca blev der scoret højst to mål. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Athletic Club og Mallorca fandt begge vej til netmaskerne fire gange.

Athletic Club mod Mallorca Spiltips

Alex Berenguer har været stærk for Athletic Club i den senere tid med nul mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Mallorca håber, at Matija Nastasic kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

Athletic Club høstede tre point i otte af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led nul nederlag i denne serie. Mallorca sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt fire nederlag. Athletic Club har set otte af deres seneste 10 hjemmekampe på San Mames byde på over 2.5 mål. Af disse 10, var der over 3.5 mål i fem af kampene. Der var over 2.5 mål i tre af Mallorcas seneste 10 udekampe, der bød på over 3.5 mål tre gange.

Der var under 2.5 mål i tre kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Athletic Club har et gennemsnit på 1.2 mål i de opgør, har Mallorca et snit på 0.6 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst seks gange. Der blev scoret over 2.5 mål i tre af Athletic Clubs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.7 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i tre af de forrige ti kampe, som Mallorca spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.3 mål i disse kampe.