Atletico Madrid har brug for udvej mod Granada i historik nedtur

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når Granada byder Atletico Madrid op til dans den kommende onsdag på Estadio Nuevo Los Carmenes stadion. Granada sluttede sidste sæson som nummer 9 med 46 point, og de tager imod Atletico Madrid i runde 9 i La Liga. Sidstnævnte formåede at runde sidste sæson af rangeret som nummer 1 i La Liga med 86 point.

Granada indtager en plads som nummer 15 i tabellen med 19 point efter 17 kampe. På de 17 runder Atletico Madrid har afviklet, har de indsamlet 29 point og ligger nummer 5 i stillingen.

Granada har brug for en sejr på onsdag for at lukke afstanden til Atletico Madrid i stillingen i La Liga. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Granada har før opgøret den kommende onsdag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede 13 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.3 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 2 gange.

Atletico Madrid kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.9 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på onsdag. De lavede selv 19 garn i takt med, at de måtte finde sig i 14 mål imod. Det giver et snit på 1.4 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 3 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Granada v Atletico Madrid.

  • I 7 af de seneste 8 hjemmekampe Granada har spillet, har begge hold scoret
  • Granada scorede i 11 af deres seneste 12 hjemmekampe
  • Granada har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste kampe
  • Granada har ikke vundet 5 af 7 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er scoret imod Atletico Madrid i de seneste 17 udekampe
  • Granada har har ikke vundet i de 16 seneste kampe i træk mod Atletico Madrid
  • Granada har tabte i 13 af 15 seneste kampe mod Atletico Madrid
  • Granada har scoret imod i 14 af de senest 15 kampe mod Atletico Madrid
  • I de seneste 8 Granada hjemmekampe mod Atletico Madrid var summen af mål under 3.5
  • I 6 ud af 8 seneste Granada hjemmekampe mod Atletico Madrid var antallet af mål under 2.5

Form Granada mod Atletico Madrid

Granada vanskelige at nedbryde.

Granada har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Cadiz sluttede 1-1, hvorpå et 1-0 nederlag mod Atletico Mancha Real fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Mallorca blev nedlagt med 4-1.

Atletico Madrid fortsat skidt kørende.

Atletico Madrid har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod FC Porto satte de sig igennem med 1-3, før Real Madrid viste sig for stærke og sejrede 2-0. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da Atletico Madrid gik ned 2-1 mod Sevilla.

Granada v Atletico Madrid Indbyrdes historik

Atletico Madrid havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i februari 2021 i La Liga. Granada går ind til opgøret med en historik mod Atletico Madrid, der siger 0-2-8 for deres seneste 10 kampe i La Liga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 4 gange i de seneste 10 kampe mellem Granada og Atletico Madrid. Begge hold var på tavlen 4 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i La Liga

Tabellen i La Liga giver os et overblik over, hvordan Granada og Atletico Madrid hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 9. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på onsdag på Estadio Nuevo Los Carmenes i vente.

Formstærk måltyv

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Luis Suarez. Han er topscorer for Granada med 4 mål for sæsonen og præsterede desuden 0 i de seneste seks kampe.

Atletico Madrid krydser til gengæld fingre for, at Luis Suarez kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 7 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 0 i de seneste seks.