Ingen oprejsning til Milan i Madrid

Atletico Madrid tager imod AC Milan den kommende onsdag til en kamp i næstsidste runde af gruppespillet i Champions League. Flere brikker kan falde på plads i denne runde, hvorfor det er vigtigt at komme fra Estadio Wanda Metropolitano med point på kontoen. 

Når det kommer til mål, er Atletico Madrid ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 8 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.8 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 11 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.1 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs. 

Hvad målscoring angår, er AC Milan ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 10 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1 pr. kamp. De indkasserede 16 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.6 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Atletico Madrid v AC Milan statistik og historik

Spørger du bookmakerne er Atletico Madrid favoritter til sejren. Den bedste pris at hente sig på oddset er 1.66, da Atletico Madrid vurderes til at have 60%chance for at slå AC Milan. Ønsker man istedet at satse på uafgjort, er der 4.10 at hente sig på oddset, mens sejr til AC Milan kan spilles til 5.10.

Atletico Madrid har inden femte runde i Champions League opnået 4 point. Derfor er de højst sandsynligt nødt til at gå efter benhårdt efter tre point i deres kommende kamp, hvis de skal nå videre til næste runde. Uafgjort rækker næppe til fortsat deltagelse i Champions League-turneringen, en tredjeplads kan dog give adgang til alternative muligheder.

AC MIlan har været skuffende i Champions League indtil nu og blot opnået 1 point. De er nødt til at gå efter sejren i deres kommende kamp, hvis de skal nå videre til næste runde. Uafgjort ikke til fortsat deltagelse i Champions League-turneringen.

 

Facts og finurligheder for Atletico Madrid v AC Milan.

  • Atletico Madrid ikke vundet i de seneste 5 hjemmebane kampe i træk;
  • I 8 of 10 seneste Atletico Madrid kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Atletico Madrid har indkasseret mål i seneste 6 af 8 kampe;
  • Atletico Madrid $NON_SCORING i seneste 4 af 6 kampe.
  • AC Milan ikke vundet i de seneste 7 kampe i træk;
  • AC Milan har tabt i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • AC Milan har tabt i seneste 5 af 6 kampe;
  • AC Milan har tabt i seneste 4 af 5 udebane kampe.

Lineup Atletico Madrid vs AC Milan

Form Atletico Madrid møder AC Milan

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Atletico Madrid i øjeblikket. Mod Liverpool satte de sig igennem i en 2-0 sejr, før de spillede 3-3 mod Valencia. I sidste runde gik de dog ned med 1-0 mod Osasuna.

Det er ikke helt skidt for AC Milan, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod FC Porto, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 1-1 mod Inter, før de desværre tabte med 4-3 til Fiorentina.

Atletico Madrid v AC Milan Indbyrdes historik

Atletico Madrid havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i september 2021 i Champions League. Atletico Madrid møder AC Milan med en historik imellem klubberne, der siger 3-0-0 for deres seneste 3 kampe i Champions League.

Spørger du bookmakerne er Atletico Madrid favoritter til sejren. Den bedste pris at hente sig på oddset er 1.66, da Atletico Madrid vurderes til at have 60%chance for at slå AC Milan. Ønsker man istedet at satse på uafgjort, er der 4.10 at hente sig på oddset, mens sejr til AC Milan kan spilles til 5.10.

Hold øje med…

At præstere 3 mål i de foregående seks kampe for Atletico Madrid gør naturligt Luis Suarez til en spiller, alle modstandere holder et skarpt øje med. Hold et vågent øje med Zlatan Ibrahimovic til at levere dét, AC Milan og alle andre hold har brug for i fodbold: mål. Han har været på rette sted 4 gange i de seneste seks kampe.