Atletico Madrids stime trues af FC Barcelona

Lørdagens sidste kamp i La Liga er samtidig en vaskeægte klassiker i den bedste spanske række. Atletico Madrid tager imod FC Barcelona på Estadio Wanda Metropolitano til det 174. opgør mellem de to giganter. Vanen tro er FC Barcelona favoritter til odds 2.60, mens et spil på hjemmesejren giver odds 2.80 i gevinst. Vil man istedet på jagt efter mål, har Betfair.dk et fremragende tilbud. Odds 2.00 på over 0.5 mål kampen!

Selvom FC Barcelona er favoritter, er det en del mere knebent, end det plejer at være, og det er nu heller ikke tit, at et mandskab, som er uden nederlag i 23 ligakampe i træk, anses for outsidere mod nogen som helst. Spørgsmålet er, om Atletico virkelig burde være outsidere på lørdag.

Barcelona smadrede Betis i den sidste kamp inden pausen, men har kun fået et point ud af deres seneste to udekampe, mod Getafe og Alavés, og Atletico Madrid holder et højt niveau med fire sejre i træk og seneste nederlag i La Liga skal altså dateres til 1. februar. Ude mod Real Madrid.

Parterne har allerede stået overfor hinanden to gange i 2020 i opgør, der sluttede 2-2 og 3-2 til Atletico. De har scoret flittigt på det seneste, mens Barca ikke har holdt rent bur i fem ligakampe i træk. Fire og fem mål i årets to første kampe. Så klager man ikke over odds 2.04 på over 2.5 mål i denne omgang.

Flere interessante tips