Atletico Madrid mod Barcelona – Optakt, Spilfiduser, Odds

Atletico Madrid agerer værter på Civitas Metropolitano for gæsterne fra Barcelona til et opgør i La Liga den kommende søndag.

Barcelona nyder udsigten fra toppen af tabellen med 38 point for 15 ligakampe i denne sæson. Hjemmeholdet Atletico Madrid ligger placeret som nummer 4 i La Liga med 27 point oven på 15 afviklede kampe.

Atletico Madrid kommer til deres næste La Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv ti mål. Det er en mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

Barcelona kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.9 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel på søndag. De lavede selv 19 garn i takt med, at de måtte finde sig i fem mål imod. Det giver et snit på 0.5 pr. kamp, hvori de klarede rent bur syv gange.

Atletico Madrid er noteret for otte sejre, og har desuden spillet tre uafgjorte, ligesom det er blevet til fire nederlag i La Liga i denne sæson.

Barcelona har indtil videre præsteret 12 sejre og to uafgjorte samt en nederlag i La Liga. Barcelona tabte ingen af deres seneste 6 kampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Atletico Madrid v Barcelona.

  • Atletico Madrid har ikke tabt 18 af 20 af deres seneste hjemmekampe
  • I 7 af de seneste 9 hjemmekampe Atletico Madrid har spillet, har begge hold scoret
  • Atletico Madrid var i vandt de seneste 4 kampe i træk involveret i opgør med flere end 1.5 mål
  • Atletico Madrid scorede i 11 af deres seneste 12 kampe
  • Atletico Madrid vandt deres seneste 4 kampe
  • Barcelona scorede i 13 af deres seneste 15 udekampe
  • Barcelona scorede i 12 af deres seneste 14 kampe
  • Barcelona har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste kampe
  • Barcelona vandt 6 af 8 af deres seneste kampe
  • Barcelona vandt deres seneste 3 udekampe

Form Atletico Madrid mod Barcelona

Atletico Madrid er i kongehumør før deres kommende opgave på søndag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev CD Arenteiro nedlagt 1-3, hvorefter det blev 2-0 mod Elche. Senest måtte også Real Oviedo bøje sig i et 0-2 nederlag. De er et af få hold, som rent faktisk er i stand til at vinde titlen i La Liga i denne sæson, og Atletico Madrid holder foreløbig kursen. Atletico Madrid vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til to uafgjorte og en nederlag. De scorede 11mål, men lukkede også seks ind.

Barcelona har været godt organiserede i deres seneste tre kampe, som sammenlagt kastede fem point af sig. De lagde ud med at banke Osasuna med 1-2 før de lod sig nøje med det ene point i en 1-1 kamp mod Espanyol. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 3-3 mod CF Intercity. Barcelona blev talt om som titelkandidater i La Liga i denne sæson, og de lever indtil videre op til forventningerne. Barcelona har været fremragende i deres seneste seks udekampe i La Liga, der indbragte fem sejre, nul draws og en defeat. De scorede 12 mål og indkasserede fire på deres vej.

Atletico Madrid opnåede syv point fra deres foregående fire kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt to sejre med fem mål scoret og fire indkasseret. Barcelona opnåede to sejre og seks point i de seneste tre kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede ni gange i disse kampe, men lukkede også selv fire ind.

Atletico Madrid vs Barcelona – Seneste nyt

Atletico Madrid mod Barcelona – indbyrdes historik

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 4-2 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten den kommende søndag. Barcelona vandt fire af deres foregående ti kampe, mens Atletico Madrid vandt tre sejre i ti opgør. Barcelona kan spilles til odds 2.20 hos spilselskaberne.

I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Atletico Madrid og Barcelona fandt begge vej til netmaskerne fire gange.

Atletico Madrid mod Barcelona Spiltips

Robert Lewandowski har gang i en stærk sæson med 13 kasser i alle turneringer indtil videre. Han hakkede firekugler i kassen i hans seneste seks kampe, hvorfor Barcelona krydser fingre for, at han tager formen med, når de besøger Atletico Madrid den kommende søndag. Det virker i hvert fald ikke som en tosset idé at holde øje med Robert Lewandowski på oddset til komme på tavlen igen.

Atletico Madrid var i stand til at vinde fire af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort fire gange. De led også to nederlag i denne serie. Barcelona sejrede i syv af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort nul gange og led tre nederlag. Atletico Madrid scorede kun kampens første mål fire gange i deres seneste 10 kampe på Civitas Metropolitano. Barcelona scorede kampens første kasse i seks af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret under 2.5 mål i to kampe af de seneste ti kampe kampe mellem de to rivaler her. Atletico Madrid præsterede et gennemsnit på 0.9 mål, mens Barcelona snittede 1.2 mål. Desuden var der gevinst på “begge hold scorer ikke” seks gange i de kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Atletico Madrids seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.9 mål på vejen. Der blev scoret mere end 2.5 mål i syv af de seneste ti kampe, som Barcelona spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 2.2 mål undervejs i processen.