Atletico Madrid mod Bayer Leverkusen Betting Odds, Statistik, Form, Spilfiduser

Atletico Madrid skal op imod Bayer Leverkusen på onsdag i en duel på Civitas Metropolitano. Spændingen tager til, da vi er fremme ved næstsidste runde i gruppespillet af Champions League turneringen i denne sæson.

Når det kommer til mål, er Atletico Madrid ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 7 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.7 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 9 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 0.9 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Bayer Leverkusen ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 7 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.7 pr. kamp. De indkasserede 15 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.5 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Atletico Madrid mod Bayer Leverkusen Optakt

Atletico Madrid virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Athletic Bilbao, der blev nedlagt 0-1. Herefter spillede de 1-1 mod Rayo Vallecano, hvorpå Real Betis blev besejret 1-2. Atletico Madrid har kun én hjemmesejr at fremvise for deres anstrengelser i deres seneste seks hjemmekampe på Civitas Metropolitano. De opnåede uafgjort 3 gange og tabte 2 af disse, hvori de scorede 5 og indkasserede 6 mål.

Bare ét point forhindrer Bayer Leverkusen i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 0-3 og 5-1 mod FC Porto og Eintracht. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 2-2 mod Wolfsburg. Bayer Leverkusen kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 1 gange og led 4 nederlag. De indkasserede 7 mål og scorede selv 2.

Både Atletico Madrid og Bayer Leverkusen synes at bøvle lidt rigeligt med at finde vej til netmaskerne i øjeblikket. En målfattig duel synes derfor at være det oplagte væddemål her.

Facts og finurligheder for Atletico Madrid v Bayer Leverkusen.

 • Atletico Madrid har ikke tabt 14 af 16 af deres seneste hjemmekampe
 • I 4 af de seneste 5 hjemmekampe Atletico Madrid har spillet, har begge hold scoret
 • Atletico Madrid scorede i 7 af deres seneste 9 hjemmekampe
 • Der er scoret imod Atletico Madrid i 7 af de seneste 9 kampe
 • Der er scoret imod Atletico Madrid i 5 af de seneste 6 hjemmekampe
 • Der er scoret imod Bayer Leverkusen i 10 af de seneste 11 udekampe
 • Bayer Leverkusen har ikke vundet 6 af 7 af deres seneste udekampe
 • Bayer Leverkusen har ikke vundet 7 af 9 af deres seneste kampe
 • Bayer Leverkusen tabte 5 af 7 af deres seneste udekampe
 • Der er scoret imod Bayer Leverkusen i 7 af de seneste 9 kampe
 • I de seneste 4 Atletico Madrid kampe mod Bayer Leverkusen var summen af mål under 3.5
 • Atletico Madrid har har ikke tabt i de 3 hjemme seneste kampe i træk mod Bayer Leverkusen
 • I 3 ud af 4 seneste Atletico Madrid kampe mod Bayer Leverkusen var antallet af mål under 2.5
 • Atletico Madrid har scoret imod i 5 af de senest 7 kampe mod Bayer Leverkusen
 • Atletico Madrid har har ikke vundet i 3 af 4 seneste kampe mod Bayer Leverkusen

Atletico Madrid vs Bayer Leverkusen – Seneste nyt

Atletico Madrid kan have op til 3 fraværende spillere, når de på onsdag skal i kamp mod Bayer Leverkusen.

Thomas Lemar, Koke og Marcos Llorente er blandt de 3 spillere, som mangler for Atletico Madrid på onsdag.

I værste fald må Bayer Leverkusen finde sig i at have 6 spillere ude til deres kommende duel i Champions League.

Det er navne som Charles Aránguiz, Patrik Schick, Sardar Azmoun, Exequiel Palacios, Karim Bellarabi og Florian Wirtz, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Civitas Metropolitano.

Atletico Madrid mod Bayer Leverkusen – indbyrdes historik

Med sejre på 2-0 og 2-1 i deres seneste to opgør mod Atletico Madrid ser Bayer Leverkusen uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. På trods af en 2-0 sejr til Bayer Leverkusen i deres seneste møde, har de foregående 9 opgør mellem de to klubber været rimeligt jævnbyrdige. Atletico Madrid vandt 3 kampe og Bayer Leverkusen vandt 3 opgør.

I de seneste 9 indbyrdes opgør mellem Atletico Madrid og Bayer Leverkusen fandt begge vej til netmaskerne 5 gange.

Atletico Madrid mod Bayer Leverkusen Spiltips

Selvom det kun er blevet til ét mål i seks Champions League kampe, håber Atletico Madrid stadig på, at 1 kan finde vejen til netmaskerne og hellere før end siden. I mellemtiden sætter Bayer Leverkusen deres lid til, at 1 kan terrorisere hjemmeholdets defensiv og doble op på det ene mål, han scorede i de seneste seks Champions League kampe.

Atletico Madrid høstede tre point i 5 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 3 gange og led 2 nederlag i denne serie. Bayer Leverkusen sikrede sig 2 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 1 gange samt 7 nederlag. Bayer Leverkusen var først med en kasse i bare 3 af deres foregående 10 udekampe. Atletico Madrid satte den første scoring ind i 6 af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der var under 2.5 mål i 3 kampe af de forgange 9 kampe mellem de to klubber her. Mens Atletico Madrid har et gennemsnit på 1.32 mål i de opgør, har Bayer Leverkusen et snit på 1.21 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst 4 gange. Der blev scoret over 2.5 mål i 4 af Atletico Madrids seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.3 mål på vejen. Der var gevinst på over 2.5 mål i 6 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.2 mål i disse kampe.