Atletico Madrid mod Borussia Dortmund – Optakt, Spilfiduser, Odds

Borussia Dortmund rejser til Civitas Metropolitano for at møde Atletico Madrid på onsdag til det første af to opgør i Champions League Quarter Finals-finalen.

Atletico Madrid formåede at kæmpe sig gennem runden 1/8 mod Inter, selvom de tabte det første ben. En sejr i det andet ben sendte Atletico Madrid til næste runde med et samlet resultat på 2-2. Borussia Dortmund slog PSV Eindhoven ud i 1/8-finalen og sikrede dermed pladsen i denne fase af turneringen. De opnåede en samlet score på 3-1, hvor en sejr i returkampen gjorde udslaget efter remis i den første kamp.

Atletico Madrid slap uskadte fra mødet med Inter i sidste runde, og er store favoritter til også at trække sig sejrrige ud ad mødet med Borussia Dortmund. De bør være i stand til at sikre et godt nok resultat på Civitas Metropolitano i denne første kamp til at kvalificere dem videre til næste runde.

Atletico Madrid har godt med selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp på onsdag Deres seneste ti kampe kastede fornemme 2.2 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 22 garn. De lukkede 12 mål ind i samme tidsrum, et snit på 1.2 pr. kamp med clean sheets i to af dem.

Borussia Dortmund er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for syv mål, mens Borussia Dortmund præsterede fem “clean sheets”. De indkasserede i snit 0.7 mål pr. kamp.

  • Atletico Madrid har ikke tabt 33 af 35 af deres seneste hjemmekampe
  • Atletico Madrid scorede i 21 af deres seneste 23 hjemmekampe
  • Atletico Madrid har ikke tabt deres seneste 9 hjemmekampe i Champions League
  • Atletico Madrid vandt 8 af 10 af deres seneste hjemmekampe
  • Atletico Madrid var i vandt de seneste 4 hjemme kampe i træk i Champions League involveret i opgør med flere end 1.5 mål
  • 12 af Borussia Dortmund’s seneste 13 kampe i Champions League havde under 2.5 mål
  • Borussia Dortmund har ikke tabt 16 af 17 af deres seneste kampe
  • Borussia Dortmund scorede i 22 af deres seneste 24 kampe
  • 14 af Borussia Dortmund’s seneste 16 kampe i Champions League havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Borussia Dortmund i 17 af de seneste 19 udekampe i Champions League

Odds til kampen mellem Atletico Madrid og Borussia Dortmund leveres af Bet365. For a full list of odds for the match visit Bet365.com

Odds på kampen: Atletico Madrid (1.80) | Uafgjort (3.60) | Borussia Dortmund (4.50)

Over/Under mål (O/U): Under 2.5 (1.85) | Over 2.5 (1.95)

Begge hold til at score (O/U): BTTS Nej (1.91) | BTTS Nej (1.91)

Brug for lidt ekstra midler til Atletico Madrid mod Borussia Dortmund? Få et risikofrit væddemål her

Atletico Madrid vs Borussia Dortmund – Seneste nyt

Atletico Madrid kan i værste fald risikere at have hele seks spillere på fraværslisten når de på onsdag igen skal i kamp. Pablo Barrios behøver ikke klæde om, når Atletico Madrid næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Alvaro Morata, Jose Gimenez, Cesar Azpilicueta, Marcos Paulo, Thomas Lemar og Vitolo er blandt de seks spillere, som mangler for Atletico Madrid på onsdag.

Borussia Dortmund ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som på onsdag møder Atletico Madrid. Blandt de fraværende spillere i Borussia Dortmund-truppen, er Jadon Sancho i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Ramy Bensebaini, Felix Nmecha og Julien Duranville, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Civitas Metropolitano.

Lineup Atletico Madrid vs Borussia Dortmund

Form Atletico Madrid mod Borussia Dortmund

Atletico Madrid har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Inter med 2-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 0-3 mod Barcelona. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 1-2 over Villarreal.

I deres seneste tre kampe formåede Borussia Dortmund først at banke Eintracht Frankfurt med 3-1. Herefter nedlagde de også Bayern München med 0-2, inden stimen stoppede mod VfB Stuttgart, der vandt en 0-1 sejr.

Atletico Madrid mod Borussia Dortmund – indbyrdes historik

Sidste gang disse to hold stødte sammen, sikrede Atletico Madrid sig en 2-0 sejr. Er vi på vej mod et lignende resultat på onsdag? Atletico Madrid går ind til deres kamp mod Borussia Dortmund på Civitas Metropolitano med en indbyrdes historik for deres tidligere to opgørs, der siger 1-0-1.

Atletico Madrid vandt otte af deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer, mens det blev til to nederlag. Borussia Dortmund vandt fem af deres seneste 10 udekampe, og spillede fire uafgjort, mens det blev til en nederlag. Borussia Dortmund præsterede fire sejre uden at lukke mål ind i deres seneste 10 udekampe.

Atletico Madrid mod Borussia Dortmund – Formstærke spillere

Det har været en god sæson for Civitas Metropolitano, der lige nu står på 14 mål i ligaen og Atletico Madrid håber på skarpretteren igen, når de møder Borussia Dortmund.