Atletico Madrid mod Cadiz i La Liga runde 28 – optakt, odds og spilfiduser

Det ligner en vanskelig opgave at opbygge en sag på vegne af Cadiz på fredag i La Liga. Alt andet end en sejr til Atletico Madrid vil være en overraskelse, i hvert fald hvis man blot vurderer ud fra bookmakernes odds på kampen.

Efter 27 kampe afviklet er Atletico Madrid placeret nummer 4 i stillingen med 48 point. Der er 24 points forskel til Cadiz, der som nummer 18 har samlet 24 point sammen.

Cadiz går ind til kampen mod Atletico Madrid den kommende fredag med håbet om at hale ind på de foranliggende i tabellen iLa Liga. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Atletico Madrid oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp på fredag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste 10 kampe. Atletico Madrid præsterede flotte 2.2 mål pr. kamp, eller sammenlagt 22 kasser. De indkasserede 15 mål, et gennemsnit på 1.5 pr. kamp med clean sheets i 3 af dem.

Hvad målscoring angår, er Cadiz ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 8 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.8 pr. kamp. De indkasserede 8 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 0.8 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 5 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Atletico Madrid v Cadiz.

 • Atletico Madrid scorede i 12 af deres seneste 14 hjemmekampe
 • Der er scoret imod Atletico Madrid i 8 af de seneste 10 kampe
 • Atletico Madrid har ikke tabt deres seneste 3 kampe
 • Cadiz har ikke vundet deres seneste 5 kampe
 • Cadiz uafgjort deres seneste 3 kampe
 • Cadiz har ikke tabt 6 af 8 af deres seneste kampe
 • I de seneste 3 Atletico Madrid kampe mod Cadiz var summen af mål over 3.5
 • Atletico Madrid har har ikke tabt i de 5 seneste kampe i træk mod Cadiz
 • I de seneste 3 Atletico Madrid kampe mod Cadiz var summen af mål over 2.5
 • Atletico Madrid har vandt i de 3 seneste kampe i træk mod Cadiz
 • Atletico Madrid har scorede i de seneste 5 kampe i træk de har spillet mod Cadiz

Form Atletico Madrid mod Cadiz

Atletico Madrid fortsætter pointhøsten.

Atletico Madrid er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 1-1 mod Manchester United, før de bankede Celta Vigo med 2-0. Senest blev Real Betis nedlagt i en 3-1 sejr.

Cadiz bøjer sig ikke

Cadiz ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Getafe. Herefter var de oppe imod Granada i en kamp, der sluttede 0-0. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Rayo Vallecano, som blev nedlagt med 2-0.

Atletico Madrid v Cadiz Indbyrdes historik

Cadiz endte nærmest med at tigge om nåde, de seneste gange de stod overfor Atletico Madrid i La Liga. Sidstnævnte leverede noget der tenderede en fodboldlektion i sejre på henholdsvis 4-1 og 4-2. Bookmakerne giver Atletico Madrid 79% chance for at tage tre point mod Cadiz. Det svarer til, at man får 1.26 på oddset for sejr til Atletico Madrid, mens uafgjort giver 5.20 gange igen. En væddemål på en udesejr til Cadiz betaler dig pengene 13.00 gange igen på oddset. Atletico Madrid går ind til opgøret med en historik mod Cadiz, der siger 4-1-0 for deres seneste 5 kampe i La Liga. Af de seneste 5 kampe mellem Atletico Madrid og Cadiz kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 4 gange. Desuden scorede begge hold mål i 3 af disse 10 møder.

Stilling i La Liga

Stillingen i La Liga inden den kommende runde 28 fortæller os, hvor Atletico Madrid og Cadiz ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på fredag på Estadio Wanda Metropolitano.

Formstærk måltyv

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Angel Correa. Han har vist flaget for Atletico Madrid med 11 mål for sæsonen og stod desuden for 4 i de seneste seks kampe i alle turneringer.

Cadiz har til gengæld forhåbninger om, at Ruben Alcaraz kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 5 mål i alle turneringer indtil videre, samt 2 i de seneste seks.