Atletico Madrid mod Celtic – Optakt, Spilfiduser, Odds

Vi er halvvejs igennem gruppespillet i Champions League turneringen i denne sæson. Foran ligger en kamp i runde fire mellem Atletico Madrid og Celtic den kommende tirsdag på Civitas Metropolitano.

Halvvejs igennem gruppespillet har Atletico Madrid samlet fem point, mens Celtic har opnået en point. Det placerer parterne som henholdsvis nummer to og fire i stillingen.

Atletico Madrid går ind til deres kamp i fjerde runde af gruppespillet i Champions League med fem point på kontoen. Det betyder, at de er nødt til at jagte et positivt udfald. En sejr bevarer sandsynligvis chancen for at gå videre, mens en uafgjort muligvis også holder liv i håbet. Et nederlag kan ende med at blive meget dyrt.

Atletico Madrid kommer til deres næste Champions League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 14 mål. Det er 1.4 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Hvad målscoring angår, er Celtic ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne otte gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.8 pr. kamp. De indkasserede 23 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.3 pr. kamp. De klarede at holde målet rent nul gange i denne serie.

  • Atletico Madrid har ikke tabt deres seneste 18 hjemmekampe
  • Atletico Madrid vandt 14 af 16 af deres seneste hjemmekampe
  • Atletico Madrid har ikke tabt 19 af 21 af deres seneste kampe
  • Atletico Madrid scorede i 21 af deres seneste 23 hjemmekampe
  • Atletico Madrid har i tabte de seneste 5 hjemme kampe i træk, hvori begge hold scorede
  • I de seneste 5 kampe i træk Celtic har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 6 Celtic kampe, har summen af mål været over 2.5
  • I de seneste 3 Celtic kampe, har summen af mål været over 3.5
  • Celtic var i vandt de seneste 3 ude kampe i træk involveret i opgør med over 2.5 mål
  • Celtic var i vandt de seneste 3 ude kampe i træk involveret i opgør med flere end 1.5 mål

Odds til kampen mellem Atletico Madrid og Celtic leveres af Bet365. For a full list of odds for the match visit Bet365.com

Odds på kampen: Atletico Madrid (1.30) | Uafgjort (5.25) | Celtic (9.00)

Over/Under mål (O/U): Under 2.5 (2.30) | Over 2.5 (1.60)

Begge hold til at score (O/U): BTTS Nej (1.75) | BTTS Nej (2.00)

Få et risikofrit væddemål her. Besøg hjemmesiden for vilkår og betingelser

Atletico Madrid vs Celtic – Seneste nyt

Atletico Madrid kan i værste fald risikere at have hele syv spillere på fraværslisten når de på tirsdag igen skal i kamp.

Ivo Grbic, Samuel Dias Lino, Memphis Depay, Thomas Lemar, Memphis Depay, Vitolo og Reinildo er alle ude af truppen, som Atletico Madrid tager imod Celtic med på Civitas Metropolitano.

Lineup Atletico Madrid vs Celtic

Form Atletico Madrid mod Celtic

Atletico Madrid har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 2-2 kamp mod Celtic, før de sejrede 2-1 mod Deportivo Alaves. Desværre blev sejren fulgt op af et 2-1 nederlag mod Las Palmas. Atletico Madrid har været enestående i deres seneste seks hjemmekampe, hvori de sikrede maksimumpoint. Seks kampe, 18 point, 16 mål scoret og otte lukket ind. Ingen har naturligvis gjort det bedre i Champions League i deres seneste seks kampe på eget græs.

Celtic er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 0-0 mod Hibernian, før de bankede St. Mirren med 2-1. Senest blev Ross County nedlagt i en 0-3 sejr.

Atletico Madrid mod Celtic – indbyrdes historik

Når Atletico Madrid går ind til kampen mod Celtic på Civitas Metropolitano, gør de det med en indbyrdes historik, der siger 2-1-0 i deres tidligere tre opgør.

Atletico Madrid har været rimeligt skræmmende på hjemmebane med otte sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. Det blev også til uafgjort i to kampe, mens nul kastede nederlag af sig. Celtic vandt syv af deres foregående 10 kampe på fremmed grund, spillede en uafgjort og tabte to gange i denne stime. I deres seneste 10 udekampe scorede Celtic kampens åbningsmål seks gange, mens gæsterne var på tavlen først i seks af 10 hjemmekampe.

Atletico Madrid mod Celtic – Formstærke spillere

Kyogo Furuhashi virker til at være i anstændig form for Celtic, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks kampe i Champions League. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Atletico Madrid, som er store favoritter til sejren på tirsdag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Alvaro Morata, som stod for tre mål i hans seneste seks kampe.