Tuchels Chelsea på kæmpe opgave i Madrid mod Atletico

Champions League genoptager turneringen tirsdag aften i denne uge, hvor der spilles to kampe. Den ene står imellem Atletico Madrid og Chelsea, som altså begge har mulighed for at sparke sig i kvartfinalen. Atletico Madrid gik videre fra gruppespillet som toer efter suveræne Bayern München. Iøvrigt uden at overbevise. Chelsea vandt suverænt deres gruppe. London-klubben er derfor favoritter til videre adgang.

Atletico Madrid bøjer sig ikke.

Der er ikke det store at udsætte på resultaterne for Atletico Madrid igennem de senere uger. Set i det store billede har de stort set levet op til forventningerne. I deres seneste tre kampe sikrede Atletico Madrid sig en 2-1 sejr mod Granada, før de spillede 1-1 uafgjort ude mod Levante for så senest at lide et overraskende 2-0 nederlag mod samme Levante .

Håbet før sæsonen hed metal, og dertil synes formen at være lige, hvor den skal være for Atletico Madrid.

Atletico Madrid har leveret godkendte resultater på eget græs, og niveauet må bestemt ikke slækkes, hvis point skal sikres den kommende tirsdag.

Chelsea bøjer sig ikke.

The Blues rider på toppen af en formkurve og fortsætter med at feje det meste modstand til side. I deres tre foregående kampe sikrede sig Chelsea en 1-0 sejr mod Barnsley i FA Cup, hvorefter de tog en 2-0 sejr mod Newcastle for senest at sikre 1-1 uafgjort mod Southampton.

Håbet før sæsonen hed metal, og dertil synes formen at være lige, hvor den skal være for Chelsea.

Deres nuværende stærke form ude, som siger 4 sejre i de seneste 6 kampe siden januar, kan være dét, der udgør forskellen for Chelsea på tirsdag.

Atletico Madrid vs Chelsea h2h

Hverken Atletico Madrid eller Chelsea formåede at få et afgørende overtag i deres seneste opgør i Champions League. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med det ene point i en 1-1 kamp hos førstnævnte. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 4 gange i de seneste 6 kampe mellem Atletico Madrid og Chelsea. Begge hold scorede mål 5 gange i deres seneste 6 møder. Atletico Madrid vandt to af deres seneste syv møder i Champions League. Det samme gjorde Chelsea, hvilket efter en historik for de seneste syv møder, der siger 2-3-2.

Spilselskaberne lader til at mene, at denne kamp kommer til at byde på mange mål. Et væddemål på over 2.5 mål giver 2.55 på oddset, hvilket svarer til 39% chance for mindst 3 mål. Foretrækker man at gå den modsatte vej, kan under 2.5 mål spilles til 1.57 på oddset.

Statistics