Atletico Madrid mod Club Brugge Betting Odds, Statistik, Form, Spilfiduser

Atletico Madrid skal op imod Club Brugge på onsdag i et opgør på Civitas Metropolitano. Spændingen spidser til her, hvor vi har nået fjerde runde af gruppespillet i Champions League.

Halvvejs igennem gruppespillet har Atletico Madrid samlet 3 point, mens Club Brugge har opnået 9 point. Det placerer parterne som henholdsvis nummer 4 og 1 i stillingen. Atletico Madrid går ind til deres kamp i fjerde runde af gruppespillet i Champions League med 3 point på kontoen. Det betyder, at de er nødt til at jagte et positivt udfald. En sejr bevarer sandsynligvis chancen for at gå videre, mens en uafgjort muligvis også holder liv i håbet. Et nederlag kan ende med at blive meget dyrt. Club Brugge er i formidabel form inden deres kamp i fjerde runde af gruppespillet i Champions League. Deres første tre gruppekampe kastede alle sejre af sig, hvilket efterlader dem i fremragende position til at jagte maksimumpoint. Det burde være en ren formalitet at sikre videre adgang til næste runde, men førstepladsen er også værd at sikre.

Når det kommer til mål, er Atletico Madrid ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 7 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.7 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 11 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.1 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Club Brugge ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 15 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.5 pr. kamp. De indkasserede 22 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.2 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Atletico Madrid har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Sevilla med 0-2. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 2-0 mod Club Brugge. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 2-1 over Girona. Atletico Madrid var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks ligakampe på eget græs, mens 3 sluttede uafgjort og de led 2 nederlag. De stod selv for 5 mål, men indkasserede samtidig 6.

I deres seneste tre kampe formåede Club Brugge først at banke KV Mechelen med 3-0. Herefter nedlagde de også Atletico Madrid med 2-0, inden stimen stoppede mod Westerlo, der vandt en 0-2 sejr. I deres seneste seks udekampe i Champions League vandt Club Brugge to sejre, mens de spillede 1 uafgjort. De led 3 nederlag, mens de indkasserede 14 og scorede 10 mål.

Atletico Madrid scorer ikke meget, men de er som regel også svære at nedbryde, hvorfor vi går efter en målfattig kamp mod Club Brugge.

Facts og finurligheder for Atletico Madrid v Club Brugge.

  • Atletico Madrid har ikke tabt 12 af 14 af deres seneste hjemmekampe
  • I de seneste 3 hjemmekampe i træk Atletico Madrid har spillet, har begge hold scoret
  • Atletico Madrid scorede i 6 af deres seneste 7 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Atletico Madrid i 6 af de seneste 7 kampe
  • Der er scoret imod Atletico Madrid i de seneste 4 hjemmekampe
  • Club Brugge scorede i 29 af deres seneste 31 kampe
  • Club Brugge har ikke tabt 16 af 18 af deres seneste udekampe
  • Club Brugge vandt 9 af 10 af deres seneste kampe
  • Club Brugge har ikke tabt 13 af 15 af deres seneste kampe
  • Club Brugge scorede i 15 af deres seneste 17 udekampe

Atletico Madrid vs Club Brugge – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Atletico Madrid, når de skal i aktion mod Club Brugge.

Marcos Llorente og Felipe er blandt de 2 spillere, som mangler for Atletico Madrid den kommende onsdag.

Atletico Madrid mod Club Brugge – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Club Brugge med de tre point i en 2-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende onsdag. Atletico Madrid går til kampen mod Club Brugge med en 1-1-1 statistik for deres seneste 3 møder. Det giver en sejrs-rate på 33%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Begge hold scorede i 1 af de seneste 3 kampe mellem Atletico Madrid og Club Brugge.

Med bare ét mål i Champions League på det seneste er Antoine Griezmann ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Club Brugge sætter deres lid til, at Kamal Sowah kan vise tænder igen efter 2 mål i de seneste seks kampe i Champions League.

Atletico Madrid var i stand til at vinde 6 af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort 2 gange. De led også 2 nederlag i denne serie. Club Brugge sejrede i 7 af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort 1 gange og led 2 nederlag. Club Brugge præsterede 4 sejre uden at lukke mål ind i deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 1 kamp af de seneste 3 kampe mellem disse to hold. Atletico Madrid præsterede et gennemsnit på 1 mål, mens Club Brugge snittede 1 mål i disse. Begge hold scorede 1 gang i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 4 af Atletico Madrids seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.3 mål på vejen. Der var gevinst på over 2.5 mål i 6 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.1 mål i disse kampe.