Atletico Madrid skal forsvare førstepladsen mod nedrykningstruede gæster

Det er toppen af tabellen, som møder den tunge ende af tabellen, når Atletico Madrid tager imod Eibar på Estadio Wanda Metropolitano. Atletico Madrid er placeret nummer 1 i stillingen med 67 point for 30 kampe, og 44 point bagefter efter 30 kampe ligger Eibar nummer 20.

Eibar bør gå stærkt motiverede ind til kampen på søndag, hvor der ligger en mulighed for forbedre placeringen i tabellen. Hvor Atletico Madrid har leveret bedre end ventet, er Eibar ikke helt i sync med sæsonmålet.

Atletico Madrid drømmer om mere.

Atletico Madrid har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. Deres seneste tre kampe gav først Atletico Madrid en 1-0 sejr mod Deportivo Alaves, herefter fulgte et 1-0 nederlag mod Sevilla, mens de i den seneste kamp sluttede med en 1-1 uafgjort mod Real Betis.

Atletico Madrid har leveret som forventet med 2 sejre i de seneste 6 hjemme kampe siden februar. Derfor er de selvfølgelig også bookmakernes store favorit til at sikre tre point på søndag.

Eibar fastlåst i elendig stime.

Eibar vil efterhånden være desperate efter at få sat en stopper for den elendige serie af resultater, de har gang i. Deres seneste tre kampe gav først Eibar en 1-1 uafgjort mod Athletic Bilbao, herefter fulgte et 2-0 nederlag mod Real Madrid, mens de i den seneste kamp blev besejret 1-0 af Levante.

Ovenpå beskedne 4 nederlag i de seneste 6 kampe ude, får Eibar sandsynligvis rigeligt at se til med at undgå at få ørerne i maskinen på søndag.

Atletico Madrid vs Eibar h2h

Head-2-Head

Målfest ligger ikke i kortene

Eibar tabte deres seneste indbyrdes møde i La Liga, da Atletico Madrid noterede en sejr på 2-1. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor Eibar sikrede alle tre point via en sejr på 2-0. Deres seneste indbyrdes kampe har haft en tendens til at lægge sig til den målfattige side med under 2.5 mål i 6 af de foregående 10 opgør. Atletico Madrid plejer at være glade for at møde Eibar, og tog sig kærligt af alle tre point 7 gange i de seneste 10 kampes i La Liga.

  • Atletico Madrid er ubesejret i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • I 8 of 10 seneste Atletico Madrid kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • I 4 seneste Atletico Madrid kampe i træk var antal mål UNDER 3.5;
  • Atletico Madrid har scoret i seneste 5 af 7 kampe.
  • Eibar ikke vundet i de seneste 13 kampe i træk;
  • Eibar ikke vundet i de seneste 10 udebane kampe i træk;
  • Eibar har tabt i seneste 4 af 5 kampe;
  • Eibar har tabt i seneste 4 af 5 udebane kampe.