Atletico Madrid mod Elche – Optakt, Spilfiduser, Odds

Atletico Madrid agerer værter på Civitas Metropolitano for gæsterne fra Elche til et opgør i La Liga på torsdag.

Nøjagtig 20 points udgør i øjeblikket forskellen i tabellen mellem de to hold, der støder ind i hinanden på Civitas Metropolitano.

Atletico Madrid har før kampen på torsdag et godkendt snit på 1.6 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 16 gange, mens de indkasserede 11 mål. Det er lig med 1.1 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent to gange.

Hvad målscoring angår, er Elche ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne ni gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede 22 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.2 pr. kamp. De klarede at holde målet rent nul gange i denne serie.

Atletico Madrid har vundet syv sejre, mens de har spillet tre uafgjorte og tabte desuden fire kampe i denne sæson i La Liga.

Elche har indtil videre præsteret nul sejre og fire uafgjorte samt ti nederlag i La Liga. Elche kiksede med at holde buret rent i deres seneste 19 kampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Atletico Madrid v Elche.

  • Atletico Madrid har ikke tabt 17 af 19 af deres seneste hjemmekampe
  • 13 af Atletico Madrid’s seneste 15 kampe havde under 3.5 mål
  • I 7 af de seneste 8 hjemmekampe Atletico Madrid har spillet, har begge hold scoret
  • I 6 af de seneste 8 kampe Atletico Madrid har spillet, har begge hold scoret
  • Atletico Madrid uafgjort deres seneste 4 hjemmekampe
  • I de seneste 10 Elche udekampe, har summen af mål været over 2.5
  • Elche har ikke vundet 16 af 18 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Elche i 16 af de seneste 18 kampe
  • Elche har ikke vundet 12 af 14 af deres seneste udekampe
  • 8 af Elche’s seneste 10 kampe havde over 2.5 mål

Form Atletico Madrid mod Elche

Atletico Madrid har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Espanyol sluttede 1-1, hvorpå et 1-0 nederlag mod Mallorca fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da CD Arenteiro blev nedlagt med 1-3. De er et af få hold, som rent faktisk er i stand til at vinde titlen i La Liga i denne sæson, og Atletico Madrid holder foreløbig kursen. Atletico Madrid opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort to gange og led to nederlag, mens de scoredeni og lukkede otte mål ind.

Elche har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 0-1 af Getafe, før Real Valladolid satte sig igennem med 2-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Girona, der satte sig igennem med 1-2. Det var forventet, at Elche ville komme til at kæmpe for overlevelse i La Liga i denne sæson, og de har indtil videre levet op til forventningerne. Elche vandt ingen af deres foregående seks udekampe i La Liga, som i stedet kastede to uafgjorte og fire nederlag af sig. De lukkede 15 mål ind og scorede selv seks.

Atletico Madrid tog 13 point fra deres seneste syv opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i La Liga. Dette har kastet fire sejre af sig efter 14 mål scoret og syv indkasseret. Elche opnåede nul sejre og nul point i de seneste fem kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede en gange i disse kampe, men lukkede også selv 14 ind.

Atletico Madrid vs Elche – Seneste nyt

Atletico Madrid mod Elche – indbyrdes historik

Atletico Madrid er ubesejret mod Elche i de sidste 8 indbyrdes opgør. Atletico Madrid ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 1-0 og 2-0 i deres seneste to opgør mod Elche. Atletico Madrid har generelt overtaget mod Elche,, og kan fremvise en nydelig 8-0-0 historik før deres næste interne duel. Bookmakernes bedste odds for en hjemmesejr er 1.25.

I de seneste 3 indbyrdes opgør i La Liga imellem Atletico Madrid og Elche blev der scoret højst to mål. Begge hold til at score gav kun gevinst i en af de foregående otte opgør mellem Elche og Atletico Madrid.

Atletico Madrid mod Elche Spiltips

Pere Milla virker til at være i anstændig form for Elche, da han var på tavlen tre gange i hans seneste seks kampe i La Liga. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Atletico Madrid, som er store favoritter til sejren på torsdag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Antoine Griezmann, som stod for tre mål i hans seneste seks kampe.

Atletico Madrid vandt beskedne fire sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne fire gange, mens de tabte to kampe. Gæsterne fra Elche vandt to af deres seneste 10 udekampe, hvoraf to sluttede remis. De tabte desuden seks af disse udekampe. Målene flyder rimeligt frit for Atletico Madrid på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i syv af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fem af Elches seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste otte kampe mellem disse to hold. Atletico Madrid præsterede et gennemsnit på 2.02 mål, mens Elche snittede 0.13 mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Atletico Madrids sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.8 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret over 2.5 kasser i otte af gæsternes seneste ti kampe i alle turneringer, hvori de gennemsnitligt præsterede selv at score 1.4 mål.