Atletico Madrid mod Getafe i La Liga runde 24 – optakt, odds og spilfiduser

Atletico Madrid er af bookmakerne gjort til forholdsvis klare favoritter, når de har besøg af Getafe på lørdag i La Liga. Tre point til favoritholdet betaler 1.33 i gevinst på oddset, når de tørner sammen på Estadio Wanda Metropolitano.

Med en placering som nummer 5 i stillingen har Atletico Madrid samlet 36 point efter 22 kampe. På 25 point befinder Getafe sig rangeret som nummer 15 for 22 afviklede kampe.

Getafe går ind til kampen mod Atletico Madrid på lørdag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i La Liga. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Atletico Madrid har før opgøret på lørdag et anstændigt gennemsnit på 1.7 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 17 mål samtidig med, at de indkasserede 17 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.7 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 2 gange.

Hvad målscoring angår, er Getafe ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 14 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.4 pr. kamp. De indkasserede 4 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 0.4 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 7 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Atletico Madrid v Getafe.

 • Der er scoret imod Atletico Madrid i 11 af de seneste 13 kampe
 • Atletico Madrid scorede i 9 af deres seneste 10 hjemmekampe
 • I 3 af de seneste 4 hjemmekampe Atletico Madrid har spillet, har begge hold scoret
 • Getafe har ikke vundet 12 af 13 af deres seneste udekampe
 • Getafe har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste kampe
 • Getafe ikke scoret i deres seneste 3 udekampe
 • Atletico Madrid har har ikke tabt i de 18 seneste kampe i træk mod Getafe
 • I 25 ud af 27 seneste Atletico Madrid kampe mod Getafe var antallet af mål under 3.5
 • Atletico Madrid har vandt i de 10 hjemme seneste kampe i træk mod Getafe
 • I 15 ud af 17 seneste Atletico Madrid kampe mod Getafe var antallet af mål under 2.5
 • Atletico Madrid har scorede i 19 af de senest 21 kampe mod Getafe

Form Atletico Madrid mod Getafe

Atletico Madrid fortsat skidt kørende.

Atletico Madrid har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Real Sociedad tabte de 2-0, hvorefter de vandt 3-2 over Valencia. De var tilbage i rendestenen med et 4-2 nederlag mod Barcelona.

Getafe bøjer sig ikke

Getafe virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Granada, der blev nedlagt 4-2. Herefter spillede de 0-0 mod Real Sociedad, hvorpå Levante blev besejret 3-0.

Atletico Madrid er bookmakernes favorit, men deres nuværende formkurve taget i betragtning virker outsiderne fra Getafe som et frækt værdi-spil på oddset. Bookmakerne giver Atletico Madrid 75% chance for at tage tre point mod Getafe. Det svarer til, at man får 1.33 på oddset for sejr til Atletico Madrid, mens uafgjort giver 4.70 gange igen. En væddemål på en udesejr til Getafe betaler dig pengene 10.50 gange igen på oddset.

Atletico Madrid v Getafe Indbyrdes historik

Atletico Madrid havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i september 2021 i La Liga. Atletico Madrid går ind til opgøret med en historik mod Getafe, der siger 9-1-0 for deres seneste 10 kampe i La Liga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 1 gange i de seneste 10 kampe mellem Atletico Madrid og Getafe. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 1 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i La Liga

Tabellen i La Liga giver os et overblik over, hvordan Atletico Madrid og Getafe hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 24. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på lørdag på Estadio Wanda Metropolitano i vente.

Hold øje med…

Hold øje med Angel Correa når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 2 gange i seks kampe for Atletico Madrid, mens sæsontotalen læser 8 kasser lige nu.

Enes Unal har stået det rette sted 4 gange i seks kampe for Getafe, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 9 mål.