Atletico Madrid mod Getafe – Optakt, Spilfiduser, Odds

Atletico Madrid byder velkommen til Getafe i La Liga på tirsdag på Civitas Metropolitano.

Atletico Madrid er placeret som nummer 4 i tabellen i La Liga, da de indtil videre har opnået 34 point til samlingen. Getafe har opnået 25 point, hvilket placerer dem som nummer 8 efter 17 runder.

Atletico Madrid har før opgøret på tirsdag et anstændigt gennemsnit på 1.7 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 17 mål samtidig med, at de indkasserede 11 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.1 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur to gange.

Getafe er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for syv mål, mens Getafe præsterede fem “clean sheets”. De indkasserede i snit 0.7 mål pr. kamp.

Atletico Madrid har kun spillet en enkelt gang uafgjort efter 16 kampe, hvori de noterede sig 11 sejre og fire nederlag i La Liga. Atletico Madrid er på en fantastisk stime af intet mindre end 19 kampe i træk på Civitas Metropolitano uden nederlag.

Getafe har indtil videre præsteret seks sejre og syv uafgjorte samt fire nederlag i La Liga.

Vores tip

  • Atletico Madrid har ikke tabt deres seneste 23 hjemmekampe
  • Atletico Madrid vandt 19 af 21 af deres seneste hjemmekampe
  • Atletico Madrid scorede i 26 af deres seneste 28 hjemmekampe
  • Atletico Madrid var i vandt 9 af de seneste 10 hjemme kampe involveret i opgør, hvor der blev scoret over 2.5
  • Atletico Madrid var i vandt 9 af deres seneste 10 hjemme kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • Getafe har ikke tabt 11 af 12 af deres seneste kampe
  • 8 af Getafe’s seneste 9 kampe havde under 3.5 mål
  • Getafe har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste udekampe
  • Der er scoret imod Getafe i 9 af de seneste 11 udekampe
  • Getafe har ikke tabt 6 af 7 af deres seneste udekampe

Form Atletico Madrid mod Getafe

I deres seneste tre kampe formåede Atletico Madrid først at banke Almeria med 2-1. Herefter nedlagde de også Lazio med 2-0, inden stimen stoppede mod Athletic Bilbao, der vandt en 2-0 sejr. Atletico Madrid har været intet mindre end frygtindgydende i deres seneste seks hjemmekampe i ligaen, hvori de høstede maksimum 18 point. De smaskede bolden i netmaskerne 13 gange, mens de indkasserede seks mål. Ingen har selvsagt gjort det bedre på hjemmebane i deres seneste seks kampe.

Getafe har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 2-0 til Las Palmas. De svarede stærkt igen mod Valencia, som blev slået 1-0, før de sejrede 0-3 over Sevilla. Getafe kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort fire gange og led en nederlag. De indkasserede syv mål og scorede selv otte.

Atletico Madrid har opnået syv point fra deres seneste syv kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i La Liga. De vandt to kampe med en score på seks mål for og ti imod. Getafe opnåede nul sejre og to point i de seneste fem kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede seks gange i disse kampe, men lukkede også selv 11 ind.

Atletico Madrid vs Getafe – Seneste nyt

Atletico Madrid kan have op til fire fraværende spillere, når de på tirsdag skal i kamp mod Getafe.

Pablo Barrios, Thomas Lemar, Memphis Depay og Vitolo er alle ude af truppen, som Atletico Madrid tager imod Getafe med på Civitas Metropolitano.

Getafe har en næsten fuld trup til rådighed på tirsdag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Det er navne som Mauro Arambarri og Enes Unal, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Civitas Metropolitano.

Atletico Madrid mod Getafe – indbyrdes historik

Atletico Madrid har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 24 indbyrdes opgør mod Getafe. Det sluttede uden vinder, da Atletico Madrid senest mødte Getafe, eftersom ingen af parterne bøjede sig i en 1-1 kamp på Civitas Metropolitano. Atletico Madrid går til kampen mod Getafe med en 8-2-0 statistik for deres seneste ti møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 80%.

Atletico Madrid scorede mindst én gang i de seneste 4 indbyrdes opgør mod Getafe i La Liga. De seneste møder mellem Atletico Madrid og gæsterne fra Getafe har muligvis været intense men ikke særligt målrige. Under 2.5 mål gav gevinst ikke færre end syv af de seneste ti opgør.

Atletico Madrid mod Getafe Spiltips

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Antoine Griezmann, der viser god form for Atletico Madrid. Han fandt vej til netmaskerne to gange i hans seneste kampe i La Liga. Dén total øger han gerne mod Getafe.Gæsterne krydser fingre for Borja Mayoral til at score igen efter fem La Liga mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Atletico Madrid vandt ti af deres foregående 10 kampe på eget græs og spillede nul gange uafgjort i en stime, der ikke kastede ét eneste nederlag af sig. Getafe vandt tre af deres seneste 10 udekampe på tværs af alle turneringer, mens de spillede uafgjort fire gange og tabte tre kampe. Målene flyder rimeligt frit for Atletico Madrid på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i syv af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i seks af Getafes seneste 10 udekampe.

Der var under 2.5 mål i tre kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Atletico Madrid har et gennemsnit på 1.8 mål i de opgør, har Getafe et snit på 0.5 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst syv gange. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Atletico Madrids sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score to mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fire af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.3 mål i disse kampe.