Atletico Madrid mod Granada i La Liga runde 33 – optakt, odds og spilfiduser

Atletico Madrid er store favoritter til at tage alle tre point i kampen på Estadio Wanda Metropolitano på onsdag. Gæsterne fra Granada ankommer ikke med en formkurve i La Liga, som på nogen måde kan matche favoritternes.

Atletico Madrid lægger beslag på placeringen som nummer 4 i La Liga med 60 point for deres første 32 kampe. Differencen til Granada er 31 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 16 i tabellen for 32 kampe.

Granada går ind til kampen mod Atletico Madrid på onsdag med håbet om at hale ind på de foranliggende i tabellen i La Liga. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Atletico Madrid har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp den kommende onsdag Deres seneste 10 kampe kastede fornemme 2.1 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 21 garn. De lukkede 9 mål ind i samme tidsrum, et snit på 0.9 pr. kamp med clean sheets i 3 af dem.

Granada vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 10 gange i deres seneste 10 opgør, eller 1 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 23 mål ind i de kampe, lig med et snit på 2.3 pr. kamp. De holdt målet rent 1 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Atletico Madrid v Granada.

 • Atletico Madrid scorede i 14 af deres seneste 16 hjemmekampe
 • I 6 af de seneste 8 hjemmekampe Atletico Madrid har spillet, har begge hold scoret
 • Atletico Madrid har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste kampe
 • Atletico Madrid vandt 6 af 8 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Atletico Madrid i de seneste 3 kampe
 • Granada har ikke vundet 12 af 14 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Granada i 11 af de seneste 13 kampe
 • Granada tabte 5 af 7 af deres seneste udekampe
 • Granada har ikke tabt 3 af 4 af deres seneste kampe
 • Atletico Madrid har har ikke tabt i 16 af 17 seneste kampe mod Granada
 • Atletico Madrid har vandt i de 8 hjemme seneste kampe i træk mod Granada
 • Atletico Madrid har scorede i 15 af de senest 16 kampe mod Granada
 • I 11 ud af 13 seneste Atletico Madrid kampe mod Granada var antallet af mål under 3.5
 • I de seneste 3 kampe i træk Atletico Madrid har spillet mod Granada har begge hold scoret

Form Atletico Madrid mod Granada

Atletico Madrid håber på yderligere point til samlingen.

Atletico Madrid har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 1-0 mod Mallorca, hvorefter de opnåede 0-0 mod Manchester City. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 2-1 i opgøret mod Espanyol.

Granada håber på frisk start.

Granada har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 2-2 mod Rayo Vallecano, hvorefter de mod Sevilla tabte 4-2. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Levante, der vandt 1-4.

Atletico Madrid v Granada Indbyrdes historik

Granada tog sig af alle tre point i deres foregående duel mod deres næste modstander, som de besejrede 2-1 tilbage i December 2021 i La Liga. Atletico Madrid møder Granada med en historik imellem klubberne, der siger 7-2-1 for deres seneste 10 kampe i La Liga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 5 gange i de seneste 10 kampe mellem Atletico Madrid og Granada. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 5 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i La Liga

Tabellen i La Liga giver os et overblik over, hvordan Atletico Madrid og Granada hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 33. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på onsdag på Estadio Wanda Metropolitano i vente.

Atletico Madrid mod Granada – Hold øje med…

Joao Felix har 5 mål i seks La Liga kampe for Atletico Madrid, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Granada. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Jorge Molina, der har banket 1 mål ind i La Liga.