Atletico Madrid mod Inter – Optakt, Spilfiduser, Odds

Det er tid til at finde ud af, hvem der skal videre til næste runde af Champions League. Inter og Atletico Madrid mødes til deres returkamp på Civitas Metropolitano på onsdag med et 1-0 resultat fra den første kamp at se tilbage på.

Inter formåede at holde rent bur og vinde en kneben 1-0 sejr i den første kamp. Dermed er de ikke presset til at vinde returkampen mod Atletico Madrid for at gå videre, hvilket alt anden lige er en kæmpe fordel.

Oddsene er imod Inter, som har brug for et mindre mirakel for at komme videre til næste runde. At tabe 2-0 i den første kamp er aldrig godt. At tabe 2-0 hjemme gør opgaven enormt stor på udebane. Det lugter af et exit for gæsterne i Champions League i denne sæson. Inter formåede at holde rent bur og vinde en kneben 1-0 sejr i den første kamp. Dermed er de ikke presset til at vinde returkampen mod Atletico Madrid for at gå videre, hvilket alt anden lige er en kæmpe fordel.

Atletico Madrid har godt med selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp på onsdag Deres seneste ti kampe kastede fornemme to mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 20 garn. De lukkede 11 mål ind i samme tidsrum, et snit på 1.1 pr. kamp med clean sheets i tre af dem.

Inter er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for seks mål, mens Inter præsterede seks “clean sheets”. De indkasserede i snit 0.6 mål pr. kamp.

 • Atletico Madrid har ikke tabt 37 af 39 af deres seneste hjemmekampe
 • Atletico Madrid vandt 17 af 19 af deres seneste hjemmekampe
 • Atletico Madrid scorede i 30 af deres seneste 32 hjemmekampe
 • Atletico Madrid har ikke tabt deres seneste 8 hjemmekampe i Champions League
 • 8 af Atletico Madrid’s seneste 10 kampe havde under 3.5 mål
 • Inter scorede i 51 af deres seneste 53 kampe
 • Inter har ikke tabt 37 af 39 af deres seneste kampe
 • Inter har ikke tabt deres seneste 20 udekampe
 • Inter har i vandt 7 af de seneste 8 kampe ikke indkasseret et mål
 • Inter vandt deres seneste 10 kampe
 • I de seneste 3 Atletico Madrid kampe mod Inter var summen af mål under 2.5
 • I de seneste 3 Atletico Madrid kampe mod Inter var summen af mål under 3.5

Odds til kampen mellem Atletico Madrid og Inter leveres af Bet365. For a full list of odds for the match visit Bet365.com

Odds på kampen: Atletico Madrid (2.90) | Uafgjort (3.30) | Inter (2.50)

Over/Under mål (O/U): Under 2.5 (1.75) | Over 2.5 (2.05)

Begge hold til at score (O/U): BTTS Nej (1.95) | BTTS Nej (1.80)

Brug for lidt ekstra penge at spille for? Få et risikofrit væddemål her

Atletico Madrid vs Inter – Seneste nyt

Atletico Madrid kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Inter den kommende onsdag.

Alvaro Morata, Jose Gimenez, Cesar Azpilicueta, Marcos Paulo, Thomas Lemar og Vitolo er blandt de seks spillere, som mangler for Atletico Madrid den kommende onsdag.

Inter har en næsten fuld trup til rådighed på onsdag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Det er navne som Francesco Acerbi og Juan Cuadrado, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Civitas Metropolitano.

Lineup Atletico Madrid vs Inter

Form Atletico Madrid mod Inter

Det er alt eller intet for Atletico Madrid i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 3-0 nederlag mod Athletic Club, hvortil de svarede igen mod Real Betis i en 2-1 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 2-0 mod Cadiz.

Inter har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Atalanta nedlagt 4-0, hvorpå Genoa blev fejet til side med 2-1. Senest gik formen ud over Bologna, der blev slået med 0-1.

Atletico Madrid mod Inter – indbyrdes historik

Sidste gang disse to hold stødte sammen, sikrede Inter sig en 1-0 sejr. Er vi på vej mod et lignende resultat den kommende onsdag? Når Atletico Madrid går ind til kampen mod Inter på Civitas Metropolitano, gør de det med en indbyrdes historik, der siger 1-0-2 i deres tidligere tre opgørs.

Atletico Madrid har været rimeligt skræmmende på hjemmebane med otte sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. Det blev også til uafgjort i en kampe, mens en kastede nederlag af sig. Inter vandt otte af deres foregående 10 kampe på fremmed grund, spillede to uafgjort og tabte nul gange i denne stime. Atletico Madrid har holdt modstanderen fra scoring på Civitas Metropolitano i fem af de foregående 10 hjemmekampe. Samtidig har Inter præsteret at holde rent bur i seks af deres seneste 10 udekampe.

Atletico Madrid mod Inter – Formstærke spillere

Civitas Metropolitano er i fremragende form for Inter, og vi er sikre på, at han ikke har tænkt sig at stoppe på de 23 kasser, han allerede nu har præsteret i denne sæson.