Atletico Madrid vs Manchester United den 23. februar kl. 21:00 i Champions League 1/8-finale

Atletico Madrid skal op imod Manchester United med kickoff den kommende onsdag på Estadio Wanda Metropolitano. Det er deres første af to møder i 1/8-finalen af Champions League.

Atletico Madrid har som smalle favoritter kikkerten rettet mod at sikre et godt udgangspunkt inden næste møde. På den anden side sigter Manchester United selvfølgelig på at skabe et godt fundament til returkampen på eget græs.

Atletico Madrid v Manchester United statistik og historik

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Atletico Madrid giver 2.35 for en sejr, uafgjort betaler 3.25 retur, mens Manchester United giver 3.20 på oddset.

Når det kommer til mål, er Atletico Madrid ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 10 gange i deres seneste kampe, hvilket er lig med 1 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 12 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.2 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Manchester United rejser til udekampen den kommende onsdag med et acceptabelt snit på 1.9 mål for deres foregående 10 opgør. De scorede selv anstændige 19 mål, mens de indkasserede 17 mål i egen ende. Det er et snit på 1.7 scoringer imod pr. kamp. De formåede at holde buret rent 1 gang i denne halve snes kampe.

I en kamp mellem to klubber i nogenlunde identisk form, hælder vi stadig til, at Atletico Madrid formår at sætte sig igennem. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 2.35, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Atletico Madrid 43% chance for at banke The Red Devils. En pointdeling betaler 3.25 i gevinst på oddset, hvor imod The Red Devils udbetaler 3.20 i gevinst på oddset for en sejr.

Facts og finurligheder for Atletico Madrid v Manchester United.

  • Der er scoret imod Atletico Madrid i 11 af de seneste 13 kampe
  • Atletico Madrid har ikke vundet 3 af 4 af deres seneste kampe
  • Manchester United scorede i deres seneste 20 udekampe
  • Manchester United har ikke tabt 12 af 13 af deres seneste kampe
  • I 6 af de seneste 8 udekampe Manchester United har spillet, har begge hold scoret
  • Manchester United vandt 3 af 4 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Manchester United i 5 af de seneste 7 kampe

Atletico Madrid vs Manchester United – Seneste nyt

Atletico Madrid kan have op til 3 fraværende spillere, når de den kommende onsdag skal i kamp mod Manchester United.

Yannick Carrasco, Daniel Wass og Antoine Griezmann er blandt de 3 spillere, som mangler for Atletico Madrid den kommende onsdag. Efter at have afleveret en positiv Covid-19 test, må Yannick Carrasco melde pas til den næste hjemmekamp for Atletico Madrid.

I værste fald må Manchester United finde sig i at have 6 spillere ude til deres kommende duel i Champions League.

Raphaël Varane, Édinson Cavani, Nemanja Matic, Eric Bailly, Mason Greenwood og Tahith Chong er alle blandt de 6 spillere, der sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Manchester United, når de drager til Estadio Wanda Metropolitano.

Lineup Atletico Madrid vs Manchester United

Form Atletico Madrid møder Manchester United

Atletico Madrid drømmer om mere.

Atletico Madrid har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Getafe med 4-3. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 1-0 mod Levante. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 3-0 over Osasuna.

The Red Devils inde i god stime.

Manchester United ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Burnley. Herefter var de oppe imod Southampton i en kamp, der sluttede 1-1. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Brighton, som blev nedlagt med 2-0.

Atletico Madrid v Manchester United Indbyrdes historik

Bookmakerne har prissat kampen på oddset som følger: Sejr til Atletico Madrid kaster 2.35 af sig på oddset, mens remis betaler pengene 3.25 gange igen. Endelig er der 3.20 på oddset for en sejr til The Red Devils.

Manden med målnæsen

Hold øje med Angel Correa når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 4 gange i seks kampe for Atletico Madrid.

Cristiano Ronaldo har stået det rette sted 2 gange i seks kampe for The Red Devils, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 6 mål.