Atletico Madrid mod Osasuna – Optakt, Spilfiduser, Odds

Vurderet ud fra oddset på kampen ligner tre point nærmest en pligt, når Atletico Madridden kommende søndag møder Osasuna. Favoritternes formkurve over de seneste uger bakker den store favoritværdighed op.

Hjemmeholdet Atletico Madrid er nummer tre i La Liga stillingen efter 69 point for deres første 34 kampe. Osasuna følger dem i haserne, 47 point efter for 34 kampe, hvorved de opnår en placering som nummer 9 i tabellen.

Atletico Madrid har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp på søndag Deres seneste ti kampe kastede fornemme 2.2 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 22 garn. De lukkede otte mål ind i samme tidsrum, et snit på 0.8 pr. kamp med clean sheets i tre af dem.

Osasuna vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score ti gange i deres seneste ti opgør, eller en i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 13 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.3 pr. kamp. De holdt målet rent to gange i denne stime.

Atletico Madrid er noteret for 21 sejre, og har desuden spillet seks uafgjorte, ligesom det er blevet til syv nederlag i La Liga i denne sæson. Atletico Madrid er i færd med en imponerende stime af 9 kampe i træk på Civitas Metropolitano nu, hvori de ikke tabte én eneste gang.

Osasuna kigger på 13 sejre, samt otte uafgjorte såvel som 13 nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Atletico Madrid v Osasuna.

  • Atletico Madrid har ikke tabt 17 af 19 af deres seneste hjemmekampe
  • Atletico Madrid scorede i 18 af deres seneste 20 kampe
  • Atletico Madrid har ikke tabt 14 af 16 af deres seneste kampe
  • Atletico Madrid vandt deres seneste 7 hjemmekampe
  • Atletico Madrid scorede i 17 af deres seneste 19 hjemmekampe
  • 13 af Osasuna’s seneste 15 udekampe havde under 3.5 mål
  • 12 af Osasuna’s seneste 14 kampe havde under 3.5 mål
  • Osasuna har ikke vundet 9 af 11 af deres seneste udekampe
  • Der er scoret imod Osasuna i 10 af de seneste 12 kampe
  • 5 af Osasuna’s seneste 7 udekampe havde under 2.5 mål

Form Atletico Madrid mod Osasuna

I deres seneste tre kampe formåede Atletico Madrid først at banke Real Valladolid med 2-5. Herefter nedlagde de også Cadiz med 5-1, inden stimen stoppede mod Elche, der vandt en 1-0 sejr. Atletico Madrid har været intet mindre end frygtindgydende i deres seneste seks hjemmekampe i ligaen, hvori de høstede maksimum 18 point. De smaskede bolden i netmaskerne 20 gange, mens de indkasserede fire mål. Ingen har selvsagt gjort det bedre på hjemmebane i deres seneste seks kampe.

Osasuna har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 1-0 af Barcelona. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 2-1 til Real Madrid, for så at svare igen med en 3-1 sejr over Almeria. I deres seneste seks udekampe i La Liga vandt Osasuna to sejre, mens de spillede en uafgjort. De led tre nederlag, mens de indkasserede seks og scorede fem mål.

Atletico Madrid vandt ni kampe, scorede 20 mål og indkasserede 11 i deres foregående 15 kampe mod hold fra den bedste halvdel af La Liga tabellen. Dette indbragte dem i alt 29 point. Osasuna opnåede en sejre og fire point i de seneste 11 kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede fem gange i disse kampe, men lukkede også selv 19 ind.

Atletico Madrid vs Osasuna – Seneste nyt

Osasuna ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Atletico Madrid på Civitas Metropolitano.

Nacho Vidal rejser ikke med Osasuna til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Atletico Madrid mod Osasuna – indbyrdes historik

Atletico Madrid har gjort rent bord de sidste 6 gange de har spillet hjemme i Civitas Metropolitano mod Osasuna. Atletico Madrid ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 3-0 og 1-0 i deres seneste to opgør mod Osasuna. Atletico Madrid gnider sig i hænderne ved udsigten til at tage imod Osasuna på Civitas Metropolitano. Hjemmeholdet har en enestående 9-0-1 historik mod deres kommende modstandere og der er odds 1.30 på en ny gevinst.

Atletico Madrid scorede mindst én gang i de seneste 9 indbyrdes opgør mod Osasuna i La Liga. Begge hold scorede i to af de seneste ti kampe mellem Atletico Madrid og Osasuna.

Atletico Madrid mod Osasuna Spiltips

Det kører udmærket for Antoine Griezmann, som står noteret for 13 kasser i løbet af denne sæson. Han fandt vej til netmaskerne fire gange i hans seneste seks kampe, så Atletico Madrid håber helt sikkert, at han ifører sig målstøvlerne igen mod Osasuna den kommende søndag. Det virker som et fornuftigt valg at gå med Antoine Griezmann til at finde vej til netmaskerne her.

Atletico Madrid var i stand til at vinde otte af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort en gange. De led også en nederlag i denne serie. Osasuna sejrede i to af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort fire gange og led fire nederlag. Atletico Madrid har set seks af deres seneste 10 kampe i Civitas Metropolitano gå 2.5 mål. Der var over 2.5 mål i to Osasunas seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i syv kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Atletico Madrid præsterede et gennemsnit på 2.3 mål, mens Osasuna snittede 0.5 mål i disse. Begge hold scorede to gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Atletico Madrids sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.1 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i fem af de forrige ti kampe, som Osasuna spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.2 mål i disse kampe.