Atletico Madrid mod Rayo Vallecano i La Liga runde 19 – optakt, odds og spilfiduser

Atletico Madrid vil forsøge at lukke noget af afstanden til Rayo Vallecano i tabellen, når de den kommende søndag brager sammen på Estadio Wanda Metropolitano. Der er vigtige point på spil i forhold til kampen for en placering i top fire.

Som nummer 5 har Atletico Madrid formået at skrabe 29 point sammen for 18 kampe. Med 30 point har Rayo Vallecano for 18 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 4 i La Liga.

Atletico Madrid skal bruge tre point på søndag for at overhale Rayo Vallecano i stillingen i La Liga. I en kamp, hvori de indtager en stor favoritværdighed, lugter det af en god chance for avancement.

Atletico Madrid har før opgøret den kommende søndag et anstændigt gennemsnit på 1.8 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 18 mål samtidig med, at de indkasserede 16 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.6 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 2 gange.

Hvad målscoring angår, er Rayo Vallecano ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 13 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De indkasserede 10 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 4 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Atletico Madrid v Rayo Vallecano.

 • Atletico Madrid tabte deres seneste 3 kampe
 • Atletico Madrid scorede i 7 af deres seneste 9 kampe
 • Atletico Madrid har ikke vundet deres seneste 3 kampe
 • Der er scoret imod Rayo Vallecano i de seneste 13 udekampe
 • I 7 af de seneste 9 udekampe Rayo Vallecano har spillet, har begge hold scoret
 • Rayo Vallecano scorede i 10 af deres seneste 12 kampe
 • Rayo Vallecano har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste kampe
 • Rayo Vallecano vandt 4 af 5 af deres seneste kampe
 • Atletico Madrid har har ikke tabt i 14 af 15 seneste kampe mod Rayo Vallecano
 • Atletico Madrid har vandt i de 7 hjemme seneste kampe i træk mod Rayo Vallecano
 • I de seneste 3 Atletico Madrid kampe mod Rayo Vallecano var summen af mål under 1.5
 • Atletico Madrid har scorede i 13 af de senest 15 kampe mod Rayo Vallecano
 • I de seneste 4 Atletico Madrid kampe mod Rayo Vallecano var summen af mål under 2.5

Form Atletico Madrid mod Rayo Vallecano

Atletico Madrid fortsætter skuffende resultater.

Atletico Madrid har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 2-0 af Real Madrid, før Sevilla satte sig igennem med 2-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Granada, der satte sig igennem med 2-1.

Rayo Vallecano inde i god stime.

Rayo Vallecano har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 2-0 til Villarreal. De svarede stærkt igen mod Bergantinos CF, som blev slået 1-3, før de sejrede 2-0 over Deportivo Alaves.

Atletico Madrid er bookmakernes favorit, men deres nuværende formkurve taget i betragtning virker outsiderne fra Rayo Vallecano som et frækt værdi-spil på oddset. Bookmakerne giver Atletico Madrid 69% chance for at tage tre point mod Rayo Vallecano. Det svarer til, at man får 1.45 på oddset for sejr til Atletico Madrid, mens uafgjort giver 4.25 gange igen. En væddemål på en udesejr til Rayo Vallecano betaler dig pengene 8.00 gange igen på oddset.

Atletico Madrid v Rayo Vallecano Indbyrdes historik

Ikke bare vandt Atletico Madrid deres seneste to kampe mod Rayo Vallecano i La Liga. De præsterede også et “clean sheet” på vejen med 1-0 i februar 2019 og 1-0 i august 2018. Atletico Madrid møder Rayo Vallecano med en historik imellem klubberne, der siger 8-1-1 for deres seneste 10 kampe i La Liga. Af de seneste 10 kampe mellem Atletico Madrid og Rayo Vallecano kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 5 gange. Desuden scorede begge hold mål i 4 af disse 10 møder.

Stilling i La Liga

Tabellen i La Liga giver os et overblik over, hvordan Atletico Madrid og Rayo Vallecano hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 19. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på søndag på Estadio Wanda Metropolitano i vente.

Topscorer i form

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Luis Suarez. Han er topscorer for Atletico Madrid med 7 mål for sæsonen. 

Rayo Vallecano krydser til gengæld fingre for, at Alvaro Garcia kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 5 mål i alle turneringer i denne sæson.