Atletico Madrid mod Rayo Vallecano – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er mere end point på spil, når Atletico Madrid tørner sammen med rivaler Rayo Vallecano i et derby La Liga på onsdag på Civitas Metropolitano.

Atletico Madrid er nummer 3 i tabellen med 44 point efter 21 kampe, mens Rayo Vallecano rangerer som nummer 13 med 24 point efter 21 kampe.

Atletico Madrid har før opgøret på onsdag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede 12 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.2 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur fire gange.

Hvad målscoring angår, er Rayo Vallecano ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne fire gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.4 pr. kamp. De indkasserede 11 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent fire gange i denne serie.

Atletico Madrid har vundet 14 sejre, mens de har spillet to uafgjorte og tabte desuden fem kampe i denne sæson i La Liga. Atletico Madrid er på en fantastisk stime af intet mindre end 22 kampe i træk på Civitas Metropolitano uden nederlag.

Rayo Vallecano kigger på fem sejre, samt ni uafgjorte såvel som syv nederlag i La Liga.

Vores tip

  • Atletico Madrid har ikke tabt deres seneste 28 hjemmekampe
  • Atletico Madrid har ikke tabt deres seneste 21 hjemmekampe i La Liga
  • Atletico Madrid vandt 18 af 19 af deres seneste hjemmekampe i La Liga
  • Atletico Madrid scorede i deres seneste 21 hjemmekampe i La Liga
  • Atletico Madrid scorede i 31 af deres seneste 33 hjemmekampe
  • Rayo Vallecano har ikke vundet 14 af 16 af deres seneste kampe i La Liga
  • 8 af Rayo Vallecano’s seneste 9 kampe havde under 2.5 mål
  • 9 af Rayo Vallecano’s seneste 11 udekampe i La Liga havde under 2.5 mål
  • I de seneste 6 Rayo Vallecano kampe i La Liga, har summen af mål været under 2.5
  • 11 af Rayo Vallecano’s seneste 13 kampe havde under 3.5 mål

Form Atletico Madrid mod Rayo Vallecano

Atletico Madrid er i kongehumør før deres kommende opgave på onsdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Granada nedlagt 0-1, hvorefter det blev 1-0 mod Sevilla. Senest måtte også Valencia bøje sig i et 2-0 nederlag. Atletico Madrid har vist potent form på Civitas Metropolitano med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også 12 mål, mens de tillod fem imod, spillede en uafgjort og tabte nul.

Bare ét point forhindrer Rayo Vallecano i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 3-1 og 0-2 mod Girona og Las Palmas. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 0-0 mod Real Sociedad. I deres seneste seks udekampe i La Liga vandt Rayo Vallecano to sejre, mens de spillede to uafgjort. De led to nederlag, mens de indkasserede fem og scorede tre mål.

Atletico Madrid tog 33 point fra deres seneste 11 opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i La Liga. Dette har kastet 11 sejre af sig efter 28 mål scoret og seks indkasseret. Rayo Vallecano opnåede nul sejre og fire point i de seneste syv kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede fire gange i disse kampe, men lukkede også selv 16 ind.

Atletico Madrid vs Rayo Vallecano – Seneste nyt

Atletico Madrid kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Rayo Vallecano på onsdag. Reinildo behøver ikke klæde om, når Atletico Madrid næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Cesar Azpilicueta, Marcos Paulo, Thomas Lemar, Memphis Depay og Vitolo er blandt de fem spillere, som mangler for Atletico Madrid den kommende onsdag.

Rayo Vallecano ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som på onsdag møder Atletico Madrid. Bebé og Pathe Ciss har samlet for mange kort sammen og må derfor sidde over i den næste Rayo Vallecano-kamp på grund af karantæne.

Diego Mendez rejser ikke med Rayo Vallecano til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Atletico Madrid mod Rayo Vallecano – indbyrdes historik

Atletico Madrid har trukket sig sejrrigt ud af 9 af de seneste 10 indbyrdes opgør mod Rayo Vallecano. Atletico Madrid ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 2-1 og 7-0 i deres seneste to opgør mod Rayo Vallecano. Atletico Madrid gnider sig i hænderne ved udsigten til at tage imod Rayo Vallecano på Civitas Metropolitano. Hjemmeholdet har en enestående 9-1-0 historik mod deres kommende modstandere, som de vil være ivrige efter at udvide.

Atletico Madrid scorede mindst én gang i de seneste 12 indbyrdes opgør mod Rayo Vallecano i La Liga. Begge hold til at score gav kun gevinst i tre af de foregående ti opgør mellem Rayo Vallecano og Atletico Madrid.

Atletico Madrid mod Rayo Vallecano Spiltips

Sergio Camello virker til at være i anstændig form for Rayo Vallecano, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks kampe i La Liga. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Atletico Madrid, som er store favoritter til sejren på onsdag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Alvaro Morata, som stod for fem mål i hans seneste seks kampe.

Atletico Madrid vandt ni af deres foregående 10 kampe på eget græs og spillede en gange uafgjort i en stime, der ikke kastede ét eneste nederlag af sig. Rayo Vallecano vandt fem af deres seneste 10 udekampe på tværs af alle turneringer, mens de spillede uafgjort to gange og tabte tre kampe. Rayo Vallecano præsterede yderst acceptable syv clean sheets i deres seneste 10 udekampe. Atletico Madrid holdt rent bur i seks af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Atletico Madrid præsterede et gennemsnit på 2.1 mål, mens Rayo Vallecano snittede 0.3 mål i disse. Begge hold scorede tre gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Atletico Madrids sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.1 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i to af de forrige ti kampe, som Rayo Vallecano spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 0.7 mål i disse kampe.