Atletico Madrid mod Real Betis – Optakt, Spilfiduser, Odds

Real Betis gæster Civitas Metropolitano den kommende søndag til et La Liga opgør mod hjemmeholdet Atletico Madrid.

Atletico Madrid går ind til runde 27 som nummer 3 i La Liga tabellen med 51 point på kontoen. Med 26 runder bag dem har Real Betis samlet 45 point, hvilket giver dem en placering som nummer 5 i stillingen.

Med tre sejre i træk er Atletico Madrid klar til at møde hvem som helst, for ikke at tale om Real Betis, der vil være motiverede af ikke at blive næste offer i serien.

Atletico Madrid har før kampen på søndag et godkendt snit på 1.9 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 19 gange, mens de indkasserede fire mål. Det er lig med 0.4 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent seks gange.

Real Betis er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 13 mål, mens Real Betis præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.3 mål pr. kamp.

Atletico Madrid er noteret for 15 sejre, og har desuden spillet seks uafgjorte, ligesom det er blevet til fem nederlag i La Liga i denne sæson. Atletico Madrid er på en fin stime af 10 kampe i træk uden nederlag.

Real Betis har indtil videre præsteret 13 sejre og seks uafgjorte samt syv nederlag i La Liga. Real Betis tabte ingen af deres seneste 6 kampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Atletico Madrid v Real Betis.

  • Atletico Madrid scorede i 23 af deres seneste 25 kampe
  • Atletico Madrid har ikke tabt 15 af 17 af deres seneste kampe
  • 12 af Atletico Madrid’s seneste 14 kampe havde under 3.5 mål
  • Atletico Madrid har ikke tabt 12 af 14 af deres seneste hjemmekampe
  • 10 af Atletico Madrid’s seneste 12 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • I 7 af de seneste 8 kampe Real Betis har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 4 udekampe i træk Real Betis har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Real Betis i 11 af de seneste 12 udekampe
  • Real Betis scorede i 12 af deres seneste 14 kampe
  • Der er scoret imod Real Betis i 12 af de seneste 14 kampe

Form Atletico Madrid mod Real Betis

Atletico Madrid er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende søndag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Sevilla nedlagt 6-1, hvorefter det blev 0-1 mod Girona. Senest måtte også Valencia bøje sig i et 3-0 nederlag. Atletico Madrid præsterede ikke en eneste sejr i deres foregående seks kampe hjemme på Civitas Metropolitano. De spillede uafgjort en gange og led en nederlag, mens de indkasserede tre og scorede 14 mål.

Real Betis har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Villarreal sluttede 1-1, hvorpå et 0-1 nederlag mod Manchester United fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Mallorca blev nedlagt med 1-0. Real Betis formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i La Liga. De opnåede en uafgjorte og tabte en, hvori de indkasserede syv og scorede ti mål.

Atletico Madrid vandt seks kampe, scorede 14 mål og indkasserede ti i deres foregående 12 kampe mod hold fra den bedste halvdel af La Liga tabellen. Dette indbragte dem i alt 21 point. Real Betis vandt fire sejre i deres foregående 12 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i La Liga. De scorede 13 mål og lukkede 13 ind. Dette indbragte dem 15 point.

Atletico Madrid vs Real Betis – Seneste nyt

Real Betis ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som på søndag møder Atletico Madrid.

Det er navne som Youssouf Sabaly, Paul Akouokou og Juan Cruz, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Civitas Metropolitano.

Atletico Madrid mod Real Betis – indbyrdes historik

Atletico Madrid sikrede sig alle tre point i 8 af deres seneste 9 hjemmekampe mod Real Betis. Atletico Madrid ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 3-1 og 2-1 i deres seneste to opgør mod Real Betis. Atletico Madrid har generelt overtaget mod Real Betis,, og kan fremvise en nydelig 7-2-1 historik før deres næste interne duel. Bookmakernes bedste odds for en hjemmesejr er 1.60.

I de seneste 3 indbyrdes opgør i La Liga imellem Atletico Madrid og Real Betis blev der scoret mindst tre mål hver eneste gang. Begge hold til at score gav kun gevinst i fire af de foregående ti opgør mellem Real Betis og Atletico Madrid.

Atletico Madrid mod Real Betis Spiltips

Der er nogle interessante navne på begge hold, hvis man søger efter en målmager. Antoine Griezmann viser rigtig god form med tre mål i seks kampe og Atletico Madrid bør bringe ham i spil mod Real Betis. Sidstnævnte ankommer med Borja Iglesias, der stod for tre mål i de seneste seks kampe.

Atletico Madrid var i stand til at vinde fem af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort fire gange. De led også en nederlag i denne serie. Real Betis sejrede i fem af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort en gange og led fire nederlag. Begge hold scorede i fem af de seneste 10 hjemmekampe for Atletico Madrid. Begge scorede også i fire af de seneste 10 udekampe for Real Betis.

Der blev scoret over 2.5 mål i fire kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Atletico Madrid præsterede et gennemsnit på 1.5 mål, mens Real Betis snittede 0.5 mål i disse. Begge hold scorede fire gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Atletico Madrids sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.9 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i seks af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.5 mål i disse kampe.