Top og lokalbrag i Madrid når Atletico og Real kæmper om førertrøjen

Real Madrid øjner muligheden for at lukke hullet til La Ligas førerhold Atletico Madrid, når de krydser klinger på Estadio Wanda Metropolitano den 7. marts kl. 16.15. Atletico Madrid er placeret som nummer 1 i tabellen med 58 point efter 24 kampe. Real Madrid indtager en 3. plads i stillingen med 53 point.

Real Madrid går ind til opgøret i La Liga mod Atletico Madrid i håb om at lukke hullet op til sidstnævnte i tabellen.

Atletico Madrid fortsat skidt kørende.

Den nuværende stime af 8 point ud af 18 mulige for Atletico Madrid er ikke nok til for alvor at få safterne til at stige blandt tilhængerne. I deres seneste tre kampe blev Atletico Madrid udspillet 2-0 af Levante, før de led et 1-0 nederlag mod Chelsea i Champions League for så senest at præstere en 2-0 sejr mod Villarreal .

Atletico Madrid har på hjemmebane bare præsteret beskedne 3 sejre i de seneste 6 kampe siden december. Der skal sandsynligvis en del mere gnist på, hvis de skal have tre point den kommende søndag.

Real Madrid vanskelige at nedbryde.

Real Madrid rider på toppen af en formkurve og fortsætter med at feje det meste modstand til side. I deres tre foregående kampe sikrede Real Madrid sig en 1-0 sejr mod Real Valladolid, hvorefter de tog en 1-0 sejr mod Atalanta i Champions League for senest at spille 1-1 mod Real Sociedad.

Real Madrid har været tæt på urørlige på udebane med 4 sejre og 1 nederlag i de seneste 6 kampe. De kunne godt ligne et stærkt værdi-spil på oddset til at sætte tre point på kontoen.

Atletico Madrid vs Real Madrid h2h

Head-2-Head

Ikke bare vandt Real Madrid deres seneste to kampe mod Atletico Madrid i La Liga. De præsterede også et “clean sheet” på vejen med 2-0 i december 2020 og 1-0 i februar 2020. Interessant nok, ikke mindst set fra et betting-vinkel, præsterede mindst et af holdene at holde buret rent i 7 kampe af de 10 seneste opgør. Med andre kunne man have lavet en god skilling på oddset ved at spille nej til “begge hold til at score”. Sejr til Real Madrid gav gevinst fire gange på oddset i deres seneste 10 møder, hvori de kan fremvise en 4-5-1 historik mod Atletico Madrid.

  • Atletico Madrid har scoret i seneste 19 af 21 kampe;
  • Atletico Madrid har indkasseret mål i seneste 8 af 10 kampe;
  • I 3 of 5 seneste Atletico Madrid kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Der er scoret imod Atletico Madrid i de seneste 6 af 8 kampe.
  • Real Madrid er ubesejret i de seneste 5 kampe i træk;
  • Real Madrid har vundet i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • Real Madrid er ubesejret i de seneste 8 udebane kampe i træk;
  • Real Madrid har vundet i seneste 4 af 5 kampe.