Atletico Madrid mod Real Valladolid – Optakt, Spilfiduser, Odds

Real Valladolid gæster Civitas Metropolitano den kommende lørdag til et La Liga opgør mod hjemmeholdet Atletico Madrid.

Nøjagtig 11 points udgør i øjeblikket forskellen i tabellen mellem de to hold, der støder ind i hinanden på Civitas Metropolitano.

Atletico Madrid kommer til deres næste La Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv ti mål. Det er en mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Real Valladolid vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score syv gange i deres seneste ti opgør, eller 0.7 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 12 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.2 pr. kamp. De holdt målet rent to gange i denne stime.

Atletico Madrid har vundet otte sejre, mens de har spillet fire uafgjorte og tabte desuden fem kampe i denne sæson i La Liga.

Real Valladolid har indtil videre præsteret fem sejre og to uafgjorte samt ti nederlag i La Liga. Real Valladolid led nederlag i deres seneste 4 kampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Atletico Madrid v Real Valladolid.

  • Atletico Madrid scorede i 13 af deres seneste 15 kampe
  • 9 af Atletico Madrid’s seneste 11 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • 7 af Atletico Madrid’s seneste 9 kampe havde under 2.5 mål
  • 8 af Atletico Madrid’s seneste 10 kampe havde under 3.5 mål
  • 5 af Atletico Madrid’s seneste 6 hjemmekampe havde under 2.5 mål
  • Real Valladolid har i tabte de seneste 4 kampe i træk ikke scorede et mål
  • 16 af Real Valladolid’s seneste 18 kampe havde under 3.5 mål
  • Real Valladolid var i tabte de seneste 4 kampe i træk involveret i opgør med færre end 0.5 mål
  • Real Valladolid var i tabte 8 af deres seneste 10 ude kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Real Valladolid var i tabte de seneste 3 kampe i træk involveret i opgør med under 1.5 mål

Form Atletico Madrid mod Real Valladolid

Atletico Madrid har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 0-1 mod Barcelona, hvorefter de opnåede 1-1 mod Almeria. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 0-2 i opgøret mod Levante. De er et af få hold, som rent faktisk er i stand til at vinde titlen i La Liga i denne sæson, og Atletico Madrid holder foreløbig kursen. Atletico Madrid opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort to gange og led to nederlag, mens de scorede syv og lukkede seks mål ind.

Real Valladolid har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 1-0 af Deportivo Alaves, før Mallorca satte sig igennem med 1-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Rayo Vallecano, der satte sig igennem med 0-1. Real Valladolid kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort nul gange og led fem nederlag. De indkasserede 11 mål og scorede selv fire.

Atletico Madrid scorede 18 mål og indkasserede syv i deres seneste ni kampe mod hold fra den nederste halvdel af La Liga tabellen. De opnåede 20 point og seks sejre. Atletico Madrid scorede en mål og indkasserede selv 16 i deres foregående ni opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i La Liga. Dette førte til en sejre og fire point.

Atletico Madrid vs Real Valladolid – Seneste nyt

Real Valladolid har en næsten fuld trup til rådighed den kommende lørdag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Det er navne som Sergio Escudero og Anuar, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Civitas Metropolitano.

Atletico Madrid mod Real Valladolid – indbyrdes historik

Atletico Madrid har trukket sig sejrrigt ud af 11 af de seneste 12 indbyrdes opgør mod Real Valladolid. Atletico Madrid ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 2-0 og 2-1 i deres seneste to opgør mod Real Valladolid. Atletico Madrid gnider sig i hænderne ved udsigten til at tage imod Real Valladolid på Civitas Metropolitano. Hjemmeholdet har en enestående 9-1-0 historik mod deres kommende modstandere og der er odds 1.36 på en ny gevinst.

Begge hold scorede i tre af de seneste ti kampe mellem Atletico Madrid og Real Valladolid.

Atletico Madrid mod Real Valladolid Spiltips

Joao Felix har været stærk for Atletico Madrid i den senere tid med en mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Real Valladolid håber, at Roque Mesa kan finde skarpheden frem igen oven på nul mål i de seneste seks kampe.

Atletico Madrid høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fire gange og led to nederlag i denne serie. Real Valladolid sikrede sig to sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort nul gange samt otte nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Atletico Madrid på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i syv af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i to af Real Valladolids seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fem kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Atletico Madrid præsterede et gennemsnit på 1.9 mål, mens Real Valladolid snittede 0.4 mål i disse. Begge hold scorede tre gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i to af Atletico Madrids sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.7 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i to af de forrige ti kampe, som Real Valladolid spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 0.7 mål i disse kampe.