Atletico Madrid mod Valencia – Optakt, Spilfiduser, Odds

Atletico Madrid byder velkommen til Valencia i La Liga den kommende lørdag på Civitas Metropolitano.

Atletico Madrid går ind til runde 26 som nummer 3 i La Liga tabellen med 48 point på kontoen. Med 25 runder bag dem har Valencia samlet 26 point, hvilket giver dem en placering som nummer 17 i stillingen.

Atletico Madrid har før opgøret den kommende lørdag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede fem mål. Det kaster et gennemsnit på 0.5 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur fem gange.

Valencia vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score fem gange i deres seneste ti opgør, eller 0.5 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 11 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.1 pr. kamp. De holdt målet rent to gange i denne stime.

Atletico Madrid er noteret for 14 sejre, og har desuden spillet seks uafgjorte, ligesom det er blevet til fem nederlag i La Liga i denne sæson. Atletico Madrid er på en fin stime af 9 kampe i træk uden nederlag.

Valencia har indtil videre præsteret syv sejre og fem uafgjorte samt 13 nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Atletico Madrid v Valencia.

  • Atletico Madrid scorede i 22 af deres seneste 24 kampe
  • Atletico Madrid har ikke tabt 14 af 16 af deres seneste kampe
  • 11 af Atletico Madrid’s seneste 13 kampe havde under 3.5 mål
  • Atletico Madrid har ikke tabt 12 af 14 af deres seneste hjemmekampe
  • 10 af Atletico Madrid’s seneste 12 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Valencia har i tabte de seneste 5 ude kampe i træk ikke scorede et mål
  • Valencia var i tabte de seneste 5 ude kampe i træk involveret i opgør med færre end 0.5 mål
  • Valencia var i tabte de seneste 5 ude kampe i træk involveret i opgør med under 2.5 mål
  • Valencia var i tabte de seneste 5 ude kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • I de seneste 4 Valencia kampe, har summen af mål været under 1.5

Form Atletico Madrid mod Valencia

Atletico Madrid ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Real Madrid. Herefter var de oppe imod Sevilla i en kamp, der sluttede 6-1. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Girona, som blev nedlagt med 0-1. Atletico Madrid vandt ingen af deres seneste seks ligakampe på Civitas Metropolitano, men spillede uafgjort en gange og led en nederlag. De lukkede tre ind og scorede selv 13.

Valencia har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Real Sociedad med 1-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 1-0 mod Barcelona. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 1-0 over Osasuna. Valencia formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i La Liga. De opnåede nul uafgjorte og tabte seks, hvori de indkasserede otte og scorede en mål.

Atletico Madrid scorede 30 mål og indkasserede ni i deres seneste 14 kampe mod hold fra den nederste halvdel af La Liga tabellen. De opnåede 33 point og ti sejre. Atletico Madrid scorede 12 mål og indkasserede selv 16 i deres foregående 14 opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i La Liga. Dette førte til fire sejre og 13 point.

Atletico Madrid vs Valencia – Seneste nyt

Valencia har en næsten fuld trup til rådighed den kommende lørdag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Det er navne som Samuel Castillejo og Nico Gonzalez, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Civitas Metropolitano.

Atletico Madrid mod Valencia – indbyrdes historik

Atletico Madrid er ubesejret mod Valencia i de sidste 16 indbyrdes opgør. Atletico Madrid ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 3-2 og 1-0 i deres seneste to opgør mod Valencia. Atletico Madrid går til kampen mod Valencia med en 6-4-0 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 60%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Atletico Madrid scorede mindst én gang i de seneste 10 indbyrdes opgør mod Valencia i La Liga. Begge hold på måltavlen kom ud syv gange i de foregående ti indbyrdes opgør mellem Atletico Madrid og Valencia.

Atletico Madrid mod Valencia Spiltips

Alvaro Morata har været stærk for Atletico Madrid i den senere tid med tre mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Valencia håber, at Samuel Castillejo kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

Atletico Madrid var i stand til at vinde fire af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort fem gange. De led også en nederlag i denne serie. Valencia sejrede i tre af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort nul gange og led syv nederlag. Begge hold scorede i seks af de seneste 10 hjemmekampe for Atletico Madrid. Begge scorede også i fem af de seneste 10 udekampe for Valencia.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. Atletico Madrid præsterede et gennemsnit på 1.9 mål, mens Valencia landede et snit på 1.2 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen syv gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i tre af Atletico Madrids sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.8 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i tre af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 0.6 mål i disse kampe.