Atletico Madrid vs Almeria – Spilfiduser, Optakt og Odds

Vurderet ud fra oddset på kampen ligner tre point nærmest en pligt, når Atletico Madridden kommende søndag møder Almeria. Favoritternes formkurve over de seneste uger bakker den store favoritværdighed op.

Atletico Madrid går ind til runde 29 som nummer 3 i La Liga tabellen med 57 point på kontoen. Med 28 runder bag dem har Almeria samlet 30 point, hvilket giver dem en placering som nummer 16 i stillingen.

Når det kommer til mål, er Atletico Madrid ikke just det mest profilerede hold. Atletico Madrid formåede blot at score beskedne 18 gange i deres seneste tilandskampe, hvilket er 1.8 mål pr. kamp. De har dog samtidig været særdeles stærkt organiserede, da de blot tillod fire mål imod. Det er et gennemsnit på 0.4 pr. kamp med seks clean sheets undervejs.

Almeria er i øjeblikket anstændige målscorere med 14 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.4 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 20 mål, mens Almeria præsterede en “clean sheets”. De indkasserede i snit to mål pr. kamp.

Atletico Madrid har vundet 17 sejre, mens de har spillet seks uafgjorte og tabte desuden fem kampe i denne sæson i La Liga. Atletico Madrid er på en imponerende stime af 12 kampe i træk uden nederlag.

Almeria har indtil videre præsteret otte sejre og seks uafgjorte samt 14 nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Atletico Madrid v Almeria.

  • Atletico Madrid scorede i 24 af deres seneste 26 kampe
  • Atletico Madrid har ikke tabt 16 af 18 af deres seneste kampe
  • 13 af Atletico Madrid’s seneste 15 kampe havde under 3.5 mål
  • Atletico Madrid har ikke tabt 13 af 15 af deres seneste hjemmekampe
  • 11 af Atletico Madrid’s seneste 13 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Almeria har ikke vundet deres seneste 17 udekampe
  • Der er scoret imod Almeria i de seneste 19 udekampe
  • Der er scoret imod Almeria i 15 af de seneste 17 kampe
  • I 6 af de seneste 7 udekampe Almeria har spillet, har begge hold scoret
  • Almeria har ikke vundet 10 af 12 af deres seneste kampe

Form Atletico Madrid mod Almeria

Atletico Madrid er i kongehumør før deres kommende opgave på søndag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Valencia nedlagt 3-0, hvorefter det blev 1-0 mod Real Betis. Senest måtte også Rayo Vallecano bøje sig i et 1-2 nederlag. Atletico Madrid har vist potent form på Civitas Metropolitano med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også 15 mål, mens de tillod to imod, spillede en uafgjort og tabte nul.

Almeria ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Cadiz. Herefter var de oppe imod Celta Vigo i en kamp, der sluttede 2-2. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Valencia, som blev nedlagt med 2-1. Almeria vandt ingen af deres foregående seks udekampe i La Liga, som i stedet kastede tre uafgjorte og tre nederlag af sig. De lukkede 15 mål ind og scorede selv otte.

Atletico Madrid scorede 28 mål og indkasserede ni i deres seneste 14 kampe mod hold fra den nederste halvdel af La Liga tabellen. De opnåede 30 point og ni sejre. Atletico Madrid scorede 15 mål og indkasserede selv 28 i deres foregående 15 opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i La Liga. Dette førte til tre sejre og 11 point.

Atletico Madrid vs Almeria – Seneste nyt

Atletico Madrid mod Almeria – indbyrdes historik

Atletico Madrid har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 7 indbyrdes opgør mod Almeria. Man skulle have spillet uafgjort på oddset, da Atletico Madrid senest mødte Almeria i La Liga. Ingen af parterne fik det afgørende overtag, hvorfor det endte med en 1-1 pointdeling. Bookmakerne har Atletico Madrid som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.30, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Atletico Madrid77% chance for at banke Almeria. En pointdeling betaler 5.50 i gevinst på oddset, hvor imod Almeria udbetaler 9.00 i gevinst på oddset for en sejr. Atletico Madrid går til kampen mod Almeria med en 4-4-2 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 40%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Begge hold scorede i fem af de seneste ti kampe mellem Atletico Madrid og Almeria.

Atletico Madrid mod Almeria Spiltips

Srdjan Babic virker til at være i anstændig form for Almeria, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks kampe i La Liga. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Atletico Madrid, som er store favoritter til sejren på søndag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Alvaro Morata, som stod for tre mål i hans seneste seks kampe.

Atletico Madrid høstede tre point i seks af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led en nederlag i denne serie. Almeria sikrede sig nul sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort fem gange samt fem nederlag. Kun tre af de seneste 10 hjemmekampe i La Liga for Atletico Madrid havde over 2.5 mål. I syv af de seneste 10 udekampe for Almeria, var der over 2.5 mål.

Der blev scoret over 2.5 mål i fem kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Atletico Madrid præsterede et gennemsnit på 1.7 mål, mens Almeria snittede 1.1 mål i disse. Begge hold scorede fem gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i tre af Atletico Madrids sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.8 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i seks af de forrige ti kampe, som Almeria spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.4 mål i disse kampe.