Atletico Madrid vs Athletic Bilbao – Spilfiduser, Optakt og Odds

Atletico Madrid har fordel af hjemmebane på Civitas Metropolitano, når Athletic Bilbao kommer forbi den kommende søndag til et opgør i La Liga.

Atletico Madrid er nummer 4 i tabellen med 38 point efter 21 kampe, mens Athletic Bilbao rangerer som nummer 7 med 32 point efter 21 kampe.

Atletico Madrid har ikke ry for at være et målrigt hold i øjeblikket. Atletico Madrid fandt kun vej til netmaskerne 12 gange i deres foregående ti landskampe, hvilket giver et gennemsnit på blot 1.2 mål pr. kamp. De har dog været meget solide i defensiven med beskedne otte indkasseret, hvilket kaster et yderst respektabelt snit af sig på 0.8 pr. kampe. Underligt nok præsterede de kun fire clean sheets i disse kampe.

Athletic Bilbao er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for ti mål, mens Athletic Bilbao præsterede fire “clean sheets”. De indkasserede i snit en mål pr. kamp.

Atletico Madrid er noteret for 11 sejre, og har desuden spillet fem uafgjorte, ligesom det er blevet til fem nederlag i La Liga i denne sæson. Atletico Madrid tabte ingen af deres foregående 5 kampe.

Athletic Bilbao kigger på ni sejre, samt fem uafgjorte såvel som syv nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Atletico Madrid v Athletic Bilbao.

  • Atletico Madrid scorede i 19 af deres seneste 21 kampe
  • 11 af Atletico Madrid’s seneste 13 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • 9 af Atletico Madrid’s seneste 10 kampe havde under 3.5 mål
  • Atletico Madrid har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste kampe
  • 8 af Atletico Madrid’s seneste 10 kampe havde under 2.5 mål
  • I 4 af de seneste 5 udekampe Athletic Bilbao har spillet, har begge hold scoret
  • Athletic Bilbao har i tabte 3 af de seneste 4 kampe involveret i opgør hvor begge hold scorede
  • Athletic Bilbao har ikke tabt 7 af 9 af deres seneste udekampe
  • Athletic Bilbao scorede i 8 af deres seneste 10 udekampe
  • 4 af Athletic Bilbao’s seneste 5 udekampe havde over 2.5 mål

Form Atletico Madrid mod Athletic Bilbao

Atletico Madrid virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Osasuna, der blev nedlagt 0-1. Herefter spillede de 1-1 mod Getafe, hvorpå Celta Vigo blev besejret 0-1. Atletico Madrid opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort tre gange og led en nederlag, mens de scoredeotte og lukkede fire mål ind.

Athletic Bilbao har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 1-0 til Celta Vigo. De svarede stærkt igen mod Cadiz, som blev slået 4-1, før de sejrede 1-2 over Valencia. Athletic Bilbao kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort en gange og led fire nederlag. De indkasserede 11 mål og scorede selv fire.

Atletico Madrid har opnået 11 point fra deres seneste ni kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i La Liga. De vandt tre kampe med en score på syv mål for og ni imod. Athletic Bilbao opnåede en sejre og fire point i de seneste seks kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede fire gange i disse kampe, men lukkede også selv 12 ind.

Atletico Madrid vs Athletic Bilbao – Seneste nyt

Athletic Bilbao ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Atletico Madrid på Civitas Metropolitano.

Inigo Martinez rejser ikke med Athletic Bilbao til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Atletico Madrid mod Athletic Bilbao – indbyrdes historik

Atletico Madrid sikrede sig alle tre point i 6 af deres seneste 7 hjemmekampe mod Athletic Bilbao. I det seneste opgør mellem disse to løb Atletico Madrid med de tre point i en 0-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på søndag. Atletico Madrid har været en smule mere succesfuld i end Athletic Bilbao i deres seneste dueller. Med en 5-2-3 fordel før deres kommende møde, har det ofte vist sig profitabelt, at gå med Atletico Madrid på oddset. Bookmakerne giver odds 2.10 en hjemmesejr.

I de seneste 3 indbyrdes opgør i La Liga imellem Atletico Madrid og Athletic Bilbao blev der scoret højst to mål. Begge hold til at score gav kun gevinst i fire af de foregående ti opgør mellem Athletic Bilbao og Atletico Madrid.

Atletico Madrid mod Athletic Bilbao Spiltips

Angel Correa fandt vej til netmaskerne to gange i de foregående seks kampe i La Liga for Atletico Madrid. Det skal ikke generere dem, hvis også finder vej til netmaskerne den kommende søndag. Gamblere vil også have et godt øje til Oihan Sancet i håb om, at han kan føje til de fem mål, han præsterede i de seneste seks kampe i La Liga for Athletic Bilbao.

Atletico Madrid høstede tre point i tre af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fem gange og led to nederlag i denne serie. Athletic Bilbao sikrede sig seks sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt tre nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Atletico Madrid på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fem af Athletic Bilbaos seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Atletico Madrid præsterede et gennemsnit på 1.2 mål, mens Athletic Bilbao snittede en mål i disse. Begge hold scorede fire gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i to af Atletico Madrids sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.4 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i fem af de forrige ti kampe, som Athletic Bilbao spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.7 mål i disse kampe.