Atletico Madrid vs Getafe – Spilfiduser, Optakt og Odds

Atletico Madrid tager imod Getafe på Civitas Metropolitano i runde 20 på lørdag i La Liga.

Atletico Madrid er nummer 4 i tabellen med 34 point efter 19 kampe, mens Getafe rangerer som nummer 19 med 17 point efter 19 kampe.

Atletico Madrid er noteret for ti sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til fem nederlag i La Liga i denne sæson.

Getafe kigger på fire sejre, samt fem uafgjorte såvel som ti nederlag i La Liga. Getafe led nederlag i deres seneste 4 kampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Atletico Madrid v Getafe.

  • Atletico Madrid scorede i 17 af deres seneste 19 kampe
  • 10 af Atletico Madrid’s seneste 12 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Atletico Madrid har i vandt 3 af de seneste 4 kampe ikke indkasseret et mål
  • 7 af Atletico Madrid’s seneste 8 kampe havde under 3.5 mål
  • Atletico Madrid har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste kampe
  • 12 af Getafe’s seneste 14 kampe havde under 3.5 mål
  • Getafe var i tabte de seneste 4 kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • Getafe tabte deres seneste 5 kampe
  • 9 af Getafe’s seneste 11 udekampe havde under 3.5 mål
  • Getafe var i tabte de seneste 4 kampe i træk involveret i opgør med under 3.5 mål

Form Atletico Madrid mod Getafe

Atletico Madrid virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Real Valladolid, der blev nedlagt 3-0. Herefter spillede de 1-1 mod Real Madrid, hvorpå Osasuna blev besejret 0-1. Atletico Madrid præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede to uden vinder, mens de tabte en, hvori de scorede ni og indkasserede fire mål.

Getafe har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 1-2 af Espanyol, før Barcelona satte sig igennem med 1-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Real Betis, der satte sig igennem med 0-1. Getafe kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede fem mål og scorede selv tre.

Atletico Madrid scorede 21 mål og indkasserede syv i deres seneste ti kampe mod hold fra den nederste halvdel af La Liga tabellen. De opnåede 23 point og syv sejre. Getafe opnåede en sejre og fire point i de seneste seks kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede to gange i disse kampe, men lukkede også selv syv ind.

Atletico Madrid vs Getafe – Seneste nyt

Getafe ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Atletico Madrid på Civitas Metropolitano.

Mauro Arambarri rejser ikke med Getafe til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Atletico Madrid mod Getafe – indbyrdes historik

Atletico Madrid har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 23 indbyrdes opgør mod Getafe. Atletico Madrid har en 9-1-0 historik mod Getafe, som de bankede 3-0 i deres seneste indbyrdes opgør. Bookmakerne har værterne til at vinde igen til odds 1.44.

I de seneste 3 indbyrdes opgør i La Liga imellem Atletico Madrid og Getafe blev der scoret mindst tre mål hver eneste gang. De seneste møder mellem Atletico Madrid og gæsterne fra Getafe har muligvis været intense men ikke særligt målrige. Under 2.5 mål gav gevinst ikke færre end syv af de seneste ti opgør.

Atletico Madrid mod Getafe Spiltips

Selvom han blot var to gange på tavlen i sine seneste seks kampe, har Alvaro Morata trods alt stadig tegnet sig for syv mål i denne La Liga sæson. En total han håber at udvide mod outsiderne fra Getafe.

Atletico Madrid var i stand til at vinde fire af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort fire gange. De led også to nederlag i denne serie. Getafe sejrede i tre af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort to gange og led fem nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Atletico Madrid på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fire af Getafes seneste 10 udekampe.

Der var under 2.5 mål i tre kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Atletico Madrid har et gennemsnit på 1.8 mål i de opgør, har Getafe et snit på 0.4 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst otte gange. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Atletico Madrids seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.9 mål på vejen. Der blev scoret mere end 2.5 mål i fire af de seneste ti kampe, som Getafe spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.1 mål undervejs i processen.