Atletico Madrid vs Real Sociedad – Spilfiduser, Optakt og Odds

Atletico Madrid tager den kommende søndag imod Real Sociedad i La Liga på Civitas Metropolitano.

Hjemmeholdet Atletico Madrid er nummer tre i La Liga stillingen efter 73 point for deres første 36 kampe. Real Sociedad følger dem i haserne, 68 point efter for 36 kampe, hvorved de opnår en placering som nummer 4 i tabellen.

Atletico Madrid har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp den kommende søndag Deres seneste ti kampe kastede fornemme 2.4 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 24 garn. De lukkede 11 mål ind i samme tidsrum, et snit på 1.1 pr. kamp med clean sheets i to af dem.

Real Sociedad er i øjeblikket anstændige målscorere med 13 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.3 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for otte mål, mens Real Sociedad præsterede fem “clean sheets”. De indkasserede i snit 0.8 mål pr. kamp.

Atletico Madrid er noteret for 22 sejre, og har desuden spillet syv uafgjorte, ligesom det er blevet til syv nederlag i La Liga i denne sæson. Atletico Madrid er i færd med en imponerende stime af 10 kampe i træk på Civitas Metropolitano nu, hvori de ikke tabte én eneste gang.

Real Sociedad har indtil videre præsteret 20 sejre og otte uafgjorte samt otte nederlag i La Liga. Real Sociedad tabte ingen af deres seneste 7 kampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Atletico Madrid v Real Sociedad.

  • Atletico Madrid har ikke tabt deres seneste 10 hjemmekampe
  • Atletico Madrid vandt deres seneste 8 hjemmekampe
  • Atletico Madrid scorede i deres seneste 10 hjemmekampe
  • Atletico Madrid var i vandt de seneste 3 hjemme kampe i træk involveret i opgør med flere end 2.5 mål
  • Atletico Madrid var i vandt 6 af de seneste 7 hjemme kampe involveret i opgør, hvor der blev scoret over 2.5
  • 21 af Real Sociedad’s seneste 23 kampe havde under 3.5 mål
  • 12 af Real Sociedad’s seneste 14 udekampe havde under 2.5 mål
  • 13 af Real Sociedad’s seneste 14 udekampe havde under 3.5 mål
  • Real Sociedad har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste kampe
  • Real Sociedad var i vandt 4 af deres seneste 5 kampe involveret i kampe med færre end 2.5 mål

Form Atletico Madrid mod Real Sociedad

Atletico Madrid har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Elche gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 1-0. De revancherede de med en sejr på 3-0 over Osasuna, inden de senest spillede 3-3 mod Espanyol. Atletico Madrid har været intet mindre end frygtindgydende i deres seneste seks hjemmekampe i ligaen, hvori de høstede maksimum 18 point. De smaskede bolden i netmaskerne 17 gange, mens de indkasserede tre mål. Ingen har selvsagt gjort det bedre på hjemmebane i deres seneste seks kampe.

Real Sociedad er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 2-2 mod Girona, før de bankede Barcelona med 1-2. Senest blev Almeria nedlagt i en 1-0 sejr. I deres seneste seks udekampe i La Liga vandt Real Sociedad to sejre, mens de spillede to uafgjort. De led to nederlag, mens de indkasserede seks og scorede fem mål.

Atletico Madrid har opnået 32 point fra deres seneste 16 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i La Liga. De vandt ti kampe med en score på 23 mål for og 11 imod. Af deres seneste ni kampe mod hold fra top seks sikrede Real Sociedad sig 12 point og tre sejre. De indkasserede ti mål, mens de selv scorede syv gange.

Atletico Madrid vs Real Sociedad – Seneste nyt

Real Sociedad ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som på søndag møder Atletico Madrid.

Alex Sola, Carlos Fernandez, Umar Sadiq og Martin Merquelanz bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Real Sociedad, når de drager til Civitas Metropolitano.

Atletico Madrid mod Real Sociedad – indbyrdes historik

Atletico Madrid har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 9 indbyrdes opgør mod Real Sociedad. Hverken Atletico Madrid eller Real Sociedad formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i La Liga. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 1-1 kamp. Bookmakerne har Atletico Madrid som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.91, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Atletico Madrid52% chance for at banke Real Sociedad. En pointdeling betaler 3.60 i gevinst på oddset, hvor imod Real Sociedad udbetaler 3.80 i gevinst på oddset for en sejr. Atletico Madrid plejer at nyde at møde Real Sociedad, med fem sejre i de seneste ti kampe. Bookmakernes bedste odds lige nu på en hjemmesejr siger 1.91.

Atletico Madrid scorede mindst én gang i de seneste 6 indbyrdes opgør mod Real Sociedad i La Liga. Begge hold scorede i fem af de seneste ti kampe mellem Atletico Madrid og Real Sociedad.

Atletico Madrid mod Real Sociedad Spiltips

Yannick Carrasco har fire mål i seks La Liga kampe for Atletico Madrid, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Real Sociedad. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Takefusa Kubo, der har banket tre mål ind i La Liga.

Atletico Madrid høstede tre point i ni af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led nul nederlag i denne serie. Real Sociedad sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt fire nederlag. Atletico Madrid satte syv sejre på kontoen for deres seneste 10 La Liga kampe. Gæsterne fra Real Sociedad vandt seks af deres seneste 10 kampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fire kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Atletico Madrid præsterede et gennemsnit på 1.4 mål, mens Real Sociedad snittede 1.1 mål i disse. Begge hold scorede fem gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i syv af Atletico Madrids sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.3 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i tre af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.3 mål i disse kampe.